Az Életrevalók sztárja, Omar Sy új filmje is látható lesz a Frankofón Fesztivál programjában

Idén először jazzfesztivált is rendeznek a Frankofón Fesztivál keretében. És a régóta várt Yao is vetítésre kerül, amely az Életrevalók sztárjának, Omar Sy újabb filmje.

Varga Judit, a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkára a rendezvénysorozat hétfői budapesti sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy az immár kilencedik alkalommal megrendezendő Frankofón Fesztivál szerves részévé vált Magyarország színes kulturális életének.

https://www.youtube.com/watch?v=_c3tHWCNpKA&feature=youtu.be

Frédéric Rauser, a Budapesti Francia Intézet igazgatója elmondta, hogy a fesztivál idén is a Frankofón Filmnapokkal indul, amelyen ezúttal tizenkilenc filmet láthat a közönség.

Omar Sy legújabb filmje, a Yao is vetítésre kerül a Frankofón Filmnapok keretén belül / Fotó: Frankofón hivatalos Facebook-oldala

A programok közt Omar Sy, az Életrevalók sztárjának új filmje, a Yao is látható lesz.  A 13 éves Yao bármit megtenne, hogy találkozzon bálványával. Seydou Tall francia színész egy meghívásnak eleget téve utazik életében először ősei földjére, azon belül Dakarba, hogy reklámozza legújabb könyvét. A kisfiú rajongása megindítja a sztárt, így hát kibújik a kötelezettségei alól, és elhatározza, hogy maga viszi vissza a gyereket a falujába.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2019. február 27-től április 1.

Helyszín: Francia Intézet, Budapest

További információk a jegyárakról: ITT


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból