Hallgatom Klip készült Freddie Mercury Love Kills című kislemezéhez

Klip készült Freddie Mercury Love Kills című kislemezéhez

A Hollywood Records klipet készített Freddie Mercury 1984-es, első önálló dalához, a Love Kills-hez – értesíti a Queen rajongókat a Rolling Stone.

- Advertisement -

A Love Kills a nemrégiben megjelent Freddie Mercury Never Boring kiadvány része. A klipet a Studio 54, valamint a ’80-as évek diszkóvilága ihlette.

Freddie Mercury Love Kills című számához klip készült / Peter Röshler / Mercury Songs Ltd

A dal először a Giorgo Moroder-féle, felújított némafilmben, a Metropolisban volt először hallható. A slágerlistára is felkerült, Angliában 10. helyig jutott. A legrosszabb dalnak járó Razzie-díjra is felterjesztették, de nem kapta meg. Bár Freddie önálló daláról van szó, a Queen mind a négy tagja közreműködött benne.

Előkerült egy eddig soha nem látott és hallott Freddie Mercury-dal

A dalt eredetileg 1986-ban rögzítették. A drámai, korábban nem hallható Freddie Mercury-ballada, a Time, most új címmel Time waits for no one-ként került a nyilvánosság elé. A dalt a Queen frontembere 1986-ban vette fel a Time című brit musicalhez, amelyben Sir Laurence Olivier és a brit pop ikon, Cliff Richard játszottak.

A Never Boring szet egy különleges válogatás Freddie Mercury zenéjéből, képi dokumenumokból, írott és szóbeli felvételeinek anyagaiból. Producerként a Queen régi hangtechnikusai dolgoztak rajta, akik a Bohemian Rhapsody zenéjét is menedzselték.

Freddie Mercury – Never Boring (Animated Unboxing)

“You can do anything with my work, but never make me boring.” Freddie Mercury Pre-order “Never Boring” now: https://freddiemercury.lnk.to/NeverBoringDeluxe The “Never Boring” box set brings together for the first time a specially-curated selection of Freddie Mercury’s music, visuals and written and spoken words.

A gyűjtemény tartalma: 3 cd-lemezen 32 dal, egy blu-ray és egy dvd 13 videóval és interjúval, egy 120 oldalas keménykötésű fotóalbum. Sőt, a Bohém rapszódia filmek Mercury-t alakító Rami Malek köszöntője is fellelhető. Továbbá egy 12 felvételt tartalmazó gyűjtemény Freddie önálló szerzeményeiből, amely között megtalálhatjuk a Love Kills-t, a Barcelona-t és a Mr. Bad Guy-t is.

Promóció

legnépszerűbbek

Ezek a legjobb Tarantino-filmek a Rotten Tomatoes szerint

A Rotten Tomatoes-on a közönség értékelései alapján így rangsorolták Tarantino filmjeit.

Bödőcs Tibor: „Hugyozzál Hölgyet hermelinnel a hóba, hülyegyerek!” – Így veti a képzőművészetbe magát Bödőcs

Bödőcs Tibor humoristának október elején jelent meg második könyve, a Meg se kínáltak. Korábban már elolvastuk, „megkritizáltuk”, most pedig kiszemezgettük belőle a képzőművészethez – kulturális magazin révén – kötődő legjobb idézeteket.

a szerk. ajánlása

Ilyen lenne, ha a kedvenc filmjeleneteinket a kedvenc Disney-karaktereinkkel vegyítenénk

A Disney-figurák jól mutatnak a hollywoodi filmek jeleneteiben is

Ezekre az előadásokra küldenék el a politikusokat a színészek

"Kásler Miklósnak szeretném ajánlani a 10 című előadásunkat, mert az a tízparancsolatról szól", mondja Sodró Eliza.

Ez a 100 legjobb könyv, amelyek átformálták a világot – A 10 legjobb ifjúsági regény

A BBC összeállította minden idők legnagyobb hatású angol nyelvű regényeinek 100-as listáját. Cikksorozatunk hetedik részében a tíz legjobb ifjúsági regényt mutatjuk be.

most pörög

Mutatunk 10 találmányt, amely a nők kényelmét szolgálja

Szőrtelenítés a 9. hónapban? Kisgyerekkel pisilni menni egy bevásárlóközpontban? Már mindenre is van megoldás a hölgyek számára!

Az Instagram cenzúrázza a Photoshoppolt képeket

Ha nem figyelsz oda az Instagram-képeidre, akkor könnyen a cenzúra áldozatává válhatsz.

10 jel, hogy a barátod már többet szeretne tőled, mint barátzóna

Barátzóna vagy van esélyed többre is? Úgy érzed, a barátod egy ideje másképpen közelít hozzád? A cikk segíthet eligazodni, hányadán álltok egymással.

Az új Versace-kampány az internet erejére fókuszál J. Lo-val a főszerepben

Jennifer Lopez és Kendall Jenner a Versace új kampányában szerepelnek.

Mutatunk 10 olcsó és környezetbarát háztartási trükköt

Végre rászántad magad a takarításra, amit mi sem bizonyít jobban, hogy már a gumikesztyűt is felhúztad, amikor rájössz, hogy kifogyott az a bizonyos tisztítószer?

ez is érdekeltéged
<3