Hallgatom Klip készült Freddie Mercury Love Kills című kislemezéhez

Klip készült Freddie Mercury Love Kills című kislemezéhez

Promóció

A Hollywood Records klipet készített Freddie Mercury 1984-es, első önálló dalához, a Love Kills-hez – értesíti a Queen rajongókat a Rolling Stone.

Promóció
- Advertisement -

A Love Kills a nemrégiben megjelent Freddie Mercury Never Boring kiadvány része. A klipet a Studio 54, valamint a ’80-as évek diszkóvilága ihlette.

Freddie Mercury Love Kills című számához klip készült / Peter Röshler / Mercury Songs Ltd

A dal először a Giorgo Moroder-féle, felújított némafilmben, a Metropolisban volt először hallható. A slágerlistára is felkerült, Angliában 10. helyig jutott. A legrosszabb dalnak járó Razzie-díjra is felterjesztették, de nem kapta meg. Bár Freddie önálló daláról van szó, a Queen mind a négy tagja közreműködött benne.

Előkerült egy eddig soha nem látott és hallott Freddie Mercury-dal

A dalt eredetileg 1986-ban rögzítették. A drámai, korábban nem hallható Freddie Mercury-ballada, a Time, most új címmel Time waits for no one-ként került a nyilvánosság elé. A dalt a Queen frontembere 1986-ban vette fel a Time című brit musicalhez, amelyben Sir Laurence Olivier és a brit pop ikon, Cliff Richard játszottak.

A Never Boring szet egy különleges válogatás Freddie Mercury zenéjéből, képi dokumenumokból, írott és szóbeli felvételeinek anyagaiból. Producerként a Queen régi hangtechnikusai dolgoztak rajta, akik a Bohemian Rhapsody zenéjét is menedzselték.

Freddie Mercury – Never Boring (Animated Unboxing)

“You can do anything with my work, but never make me boring.” Freddie Mercury Order “Never Boring” now: https://freddiemercury.lnk.to/NeverBoringDeluxe The “Never Boring” box set brings together for the first time a specially-curated selection of Freddie Mercury’s music, visuals and written and spoken words.

A gyűjtemény tartalma: 3 cd-lemezen 32 dal, egy blu-ray és egy dvd 13 videóval és interjúval, egy 120 oldalas keménykötésű fotóalbum. Sőt, a Bohém rapszódia filmek Mercury-t alakító Rami Malek köszöntője is fellelhető. Továbbá egy 12 felvételt tartalmazó gyűjtemény Freddie önálló szerzeményeiből, amely között megtalálhatjuk a Love Kills-t, a Barcelona-t és a Mr. Bad Guy-t is.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3