A Hollywood Records klipet készített Freddie Mercury 1984-es, első önálló dalához, a Love Kills-hez – értesíti a Queen rajongókat a Rolling Stone.

A Love Kills a nemrégiben megjelent Freddie Mercury Never Boring kiadvány része. A klipet a Studio 54, valamint a ’80-as évek diszkóvilága ihlette.

Freddie Mercury Uj Klip Love Kills Never Boring
Freddie Mercury Love Kills Című Számához Klip Készült / Peter Röshler / Mercury Songs Ltd

A dal először a Giorgo Moroder-féle, felújított némafilmben, a Metropolisban volt először hallható. A slágerlistára is felkerült, Angliában 10. helyig jutott. A legrosszabb dalnak járó Razzie-díjra is felterjesztették, de nem kapta meg. Bár Freddie önálló daláról van szó, a Queen mind a négy tagja közreműködött benne.

Előkerült egy eddig soha nem látott és hallott Freddie Mercury-dal

A dalt eredetileg 1986-ban rögzítették. A drámai, korábban nem hallható Freddie Mercury-ballada, a Time, most új címmel Time waits for no one-ként került a nyilvánosság elé. A dalt a Queen frontembere 1986-ban vette fel a Time című brit musicalhez, amelyben Sir Laurence Olivier és a brit pop ikon, Cliff Richard játszottak.

A Never Boring szet egy különleges válogatás Freddie Mercury zenéjéből, képi dokumenumokból, írott és szóbeli felvételeinek anyagaiból. Producerként a Queen régi hangtechnikusai dolgoztak rajta, akik a Bohemian Rhapsody zenéjét is menedzselték.

Freddie Mercury – Never Boring (Animated Unboxing)

“You can do anything with my work, but never make me boring.” Freddie Mercury Order “Never Boring” now: https://freddiemercury.lnk.to/NeverBoringDeluxe The “…

A gyűjtemény tartalma: 3 cd-lemezen 32 dal, egy blu-ray és egy dvd 13 videóval és interjúval, egy 120 oldalas keménykötésű fotóalbum. Sőt, a Bohém rapszódia filmek Mercury-t alakító Rami Malek köszöntője is fellelhető. Továbbá egy 12 felvételt tartalmazó gyűjtemény Freddie önálló szerzeményeiből, amely között megtalálhatjuk a Love Kills-t, a Barcelona-t és a Mr. Bad Guy-t is.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk