A Fyre Fesztivál szervezője, Bill McFarland börtönben van, a fesztivál utolsó termékei is árverésre kerültek, de úgy tűnik, a katasztrofális végkimenetelű eseménynek még nincsen teljesen vége. Bill McFarland ugyanis könyvben fogalmazta meg a történtekről, írja a Dazeddigital.

Billy McFarland tisztázni szeretné a dolgokat, ezért szeretné a könyvesboltok polcain tudni a Promythus: The God of Fyre című memoárját. McFarland barátnője szerint a Fyre Fesztiválról ugyan két dokumentumfilm is készült, egyik sem tudta helyesen bemutatni a történteket.

A három éve elhunyt Prince személyes memoárja októberben jelenik meg

A legenda befejezetlen memoárja a The Beautiful Ones, végre megjelenik a zenész halála után 3 évvel. A Random house kiadó is megerősítette a hírt, hogy a The Beautiful Ones októberben fog megjelenni, írja a The Guardian. A gyerekkorától az utolsó időszakáig mutatja be a könyv minden idők egyik legsikeresebb zenei előadóját.


Az továbbra is kérdéses, hogy az elítélt csaló hogyan tudná jobb fényben feltüntetni a 2017-ben leforgó eseményeket. Mindenesetre a könyv 800 kézzel írt oldalból áll. McFarland hosszú ideje írja a börtönből érkező levelek formájában.

A kiadáshoz pedig azért ragaszkodik annyira, mert – egy szerkesztővel történt e-mailváltás alapján – McFarland meg van róla győződve, hogy a Fyre Fesztivál nem egy egyszeri eset volt, és még a második felvonás előtt szeretné elmesélni az ő verzióját.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet