Sokkal több ember várható a 2018-as, magyarországi országgyűlési választásokra, mint 4 évvel ezelőtt. Nem csak civil szervezetek, közszereplők, de zenekarok is arra buzddítanak, hogy menjünk el minél többen szavazni. A Galactic Jackson pedig egy kreatív kampánnyal állt elő.

Galactic Jackson lemezgyűjtő dj-ként és analóg szintetizátorokat gyűjtő producer-előadóként is jól ismert. Balla Zoltán Lajosmizséről származik, jelenleg Budapesten él, vendéglátózik, és hétvégenként történelmet ír a lemezjátszók mögött. 

Az idei választásra, arra való buzdításra ő is kivette a részét. Annyira szürreális az idei voksdömping, hogy ki tud zökkenteni minket az apátiából az ilyen egyszerű, de humoros és kreatív kampány.

Mindannyian ismerjük a füzesabonyi legyen tánc!-riportot. Aki esetleg nem ismerné, hát, idézzük fel együtt!

LEGYEN TÁNC !!! – Új Szalacsi és Bikicsunáj született a választás napján. Legyen zárcsökkentés…

http://www.adrstudio.hu Legyen tánc meg zárcsökkentés! – nincs túl sok elvárása annak a két füzesabonyi lakosnak, akiket a városi televízió az önkormányzati választás napján arról kérdezett, mi alapján döntötték el, hogy melyik pártra szavaznak. Nos, ahogyan az a videóból kiderül, az interjúalanyok nagyon alapos, megfontolt döntést hoztak.

Na, erre készített Galactic Jackson egy parafrázist, ami még egy DK-s kampánfilmtől is kreatívabb!

Galactic Jackson

DÖNTÖTTEM. Vasárnap elmegyek SAVazni. Egy a lényeg, mindenki úgy tegye azokat az ikszeket, hogy utána érdemes lehessen kimenni.

Szóval ahhoz, hogy legyen tánc és be legyen parkosítva minden, menj el te is szavazni április 8-án!