Gigi Hadid és Zayn Malik minden alkalomhoz megtalálják a legstílusosabb megjelenést.

Számukra teljesen természetes a divatos megjelenés

A pár nemrég jelentett be, hogy közös gyermeket várnak, akinek nagynénje Dua Lipa lesz, aki már nagyon várja a kicsi születését.

Gigi Hadid Zayn Malik
Gigi Hadid És Zayn Malik / Fotó: Getty Images

A sztárpárok közül az egyik legdivatosabb pár kétség kívül Gigi Hadid és Zayn Malik, akik minden megjelenésük alkalmával odafigyelnek, hogy az alkalomhoz leginkább illő ruhákat viseljék. Gigi Hadid szupermodell számára természetes a divatos megjelenés, de párja Zayn Malik sem marad le tőle egyedi stílusában. Együtt pedig új szintre emelik a divatos megjelenés fogalmát.

Gigi Hadid, aki alig mutatott valamit magából, mégis visszavonulót fújt a Tommy Hilfiger

Gigi Hadid, aki alig mutatott valamit magából, mégis visszavonulót fújt a Tommy Hilfiger A legismertebb modell az Instagramon Ha már készítettünk egy hasonló, pikáns fotó-összeállítást a fiatalabb Hadidról, akkor illő volt az idősebbikről is. Noha Bella Hadidot háromszor választották az év modelljének, Giginek sincs oka szégyenkezni, hiszen őt is kétszer.

Összegyűjtöttük a sztárpár legikonikusabb divatpillanatait az elmúlt évekből.

Belépés a Mátrixba

01 Gigi Hadid
2018. Január 12. / Fotó: Gotham

Gigi Hadid és Zayn Malik ezzel a kollekcióval tökéletesen megidézték a Mátrix-filmek hangulatát, Keanu Reeves ikonikus ruhája, extra hosszú kabátja, fekete alsóruhája ideális téli viseletnek tűnik. Az klasszikus sci-fi negyedik részének forgatása már elkezdődött, Reeves mellett Carrie-Anne Moss is visszatér a kultikus sorozathoz.

Az okos elegancia és a lezser stílus találkozása  

02 Gigi Hadid
2016. Október 2. / Fotó: Pascal Le Segretain

Zayn Malik klasszikus, vékony fekete farmert, Hadid pedig fehér szoknyát viselt a rendezvényen, amelyre együtt érkeztek. Lábbeliként pedig mindketten a bőrcsizma mellett döntöttek, amelyek színei tökéletesen harmonizálnak a ruhaneműk árnyalatával.

A tökéletes összhang

03 Gigi Hadid
2016. Szeptember 17. / Fotó: Darren Gerrish

A pár a lazább öltözködés tekintetében sem vallott kudarcot a stílus terén, ehhez pedig a legalkalmasabbnak a farmer tűnt. Az álompárnak tökéletesen sikerült egymáshoz öltözniük, amit a fekete bőrcipőik is hangsúlyoznak.

Amikor mindketten a Tommy Hilfigert választják

04 Gigi Hadid
2017. Február 17. / Fotó: Pierre Suu

Úgy tűnik, hogy a pár együtt rajong a Tommy Hilfiger márkáért. A képen látható ruhákat egy párizsi eseményhez választották. A szűk nadrágokat laza, bő felsővel kombinálták. Hadid egy fekete csizmával tette elegánssá a sportos viseletet.

Bebizonyították, hogy a felsőruházat számít

05 Gigi Hadid
2017. Április 25. / Fotó: Raymond Hall

A hidegebb délutánok alkalmával sem kell lemondani a stílusos öltözködésről, ezt be is bizonyította a celebpár. Hadid szafari stílusú blézerben jelent meg, míg Malik alátámasztja a tényt, hogy a motoros dzseki a férfiviselet egyik fő eleme. Az eredmény önmagáért beszél.

A Met Gála sztárjai

06 Gigi Hadid
2016. Május 2. / Fotó: George Pimentel

A 2016-os Met Gála témája a Manus X Machina: Fashion In An Age Of Technology volt, amely a divat és a technológia találkozását ünnepelte. Malik és Hadid ebben a stílusban sem vallott szégyent. Az egyik legerősebb megjelenést produkálták a vörös szőnyegen. Malik egy robotkart imitáló kiegészítővel tette alkalomhoz illővé a fekete öltönyét. Hadid pedig a barátja viseletéhez passzoló gyűrűket és lemezborítású fűzőt viselt, amit a tradicionális szabású, hosszú kosztümje tett még fejedelmibbé.

Így kell stílusosan a tavaszhoz öltözni

07 Gigi Hadid
2020. Január 11. / Fotó: Robert Kamau

A virágminta tavasszal talán nem tűnnek igazán formabontónak, de a megfelelő stílusérzékkel és színsémával remek kiegészítővé válhat. Idén január közepén mutatkozott a pár New Yorkban. A pasztell színek domináltak mindkettőjüknél. Malik élénk színű kabátja igazi telitalálatnak bizonyult. Hadid pedig egy visszafogottabb kosztümöt választott. A cipőik pedig tökéletesen illenek a ruháikhoz illetve egymáshoz is.

Köszönjük, GQ!

Hírességekkel kapcsolatban további híreket a ContextUs Sztárok rovatában találsz!

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet