Nézem Film Greta Gerwig rendezi Margot Robbie-t az élőszereplős Barbie-filmben

Greta Gerwig rendezi Margot Robbie-t az élőszereplős Barbie-filmben

Promóció

Greta Gerwig és Noah Baumbach írja az élőszereplős Barbie-film forgatókönyvét, és ha hihetünk a pletykáknak, Gerwig rendezőként is jegyzi majd az alkotást. A főszerepre Margot Robbie színésznőt kérték fel, akinek szépsége és alkata is tökéletesen passzol Barbie személyéhez.

Promóció
- Advertisement -

Greta Gerwig színésznőként (Francis Ha) és rendezőként (Lady Bird) is bizonyította tehetségét. Alkotótársával, Noah Baumbach-val, akivel az életben is egy párt alkotnak, közösen dolgoznak a Barbie című filmen. Kettőjük stílusa inkább az indie filmek táborát erősíti, ezért elképzelhető, hogy az ikonikus baba történetét is ebben a stílusban rendezik meg.

Margot Robbie, Greta Gerwig / Fotó: GoodTimes

A főszerepre Margot Robbie-t választották, akit az Én, Tonya című filmben Oscar-díjra jelöltek. Az élőszereplős Barbie filmről már 2018 óta folynak a pletykák. Először a Sony vette meg a jogokat, de azóta átkerült a Warner Bros. stúdióhoz. A főszerepre Anne Hathaway és Amy Schumer is szóba került, és Alethea Jones rendezte volna a filmet.

A Lady Bird szereplői ismét összeállnak Greta Gerwig új filmjében?

Louisa May Alcott Kisasszonyok című klasszikus amerikai regénye négy nővér felnőtté válásának történetét meséli el. A cselekmény Massachusetts-ben játszódik. A tizenéves testvérek édesanyjukkal együtt egy új városba költöznek. Apjuk nélkül kell megbirkózniuk az élet kihívásaival, aki a polgárháborúban harcol. Az irodalmi műből több ízben készültek már különféle adaptációk: mozifilm, TV-film, musical és opera is.

Gerwig jelenleg a Kisasszonyok adaptációján dolgozik, Saoirse Ronan-nal, Emma Watson-nal és Florence Pugh-val a főszerepekben, de a filmben feltűnik Timothee Chalamet is. Baumbach pedig egy Netflix filmet rendez, amelynek címe egyelőre ismeretlen, de az már biztos, hogy a főszerepben Adam Driver és Scarlett Johansson lesznek láthatók.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3