Grimes nem jön zavarba a terhességtől, ha új albumról van szó

Grimes várandósan dolgozik új albumának, a Miss Anthropocene munkálatain.

Elon Musk barátnője áldott állapotban

200201165009 grimes file exlarge 169
Grimes, zenei sztár / Fotó: Getty Images

Grimes, zenei előadó és nem mellesleg Elon Musk barátnője. A hölgy január 8-án jelentette be áldott állapotát, most megosztott néhány képet a telt idomairól. Állapotával kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy ez egyfajta megpróbáltatás, írja a Dazed.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Grimes dolgozik új albumán!

A terhességgel kapcsolatos nehézségekkel mellett, a következő albumával, a Miss Anthropocene-nel kapcsolatos munkálatokkal is szembe kell néznie.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Volt némi komplikáció az elején, a második trimeszterben, de a 20. héten már mindenem fájt[/perfectpullquote]

– osztotta meg terhességével kapcsolatos nehézségeit Grimes.

A sztár úgy érzi nem volt teljesen felkészülve arra, hogy mi vár rá a terhesség alatt. A fizikai nehézségek mellett szembe kell néznie az online elvárásokkal is.

26 év után koncertet ad Budapesten az Aerosmith!

A jövőre 50. születésnapját ünneplő csapat európai turnéja az idén tavasszal indult és 2020. júniusában záruló Deuces Are Wild című fellépéssorozatot követi – írja az MTI. Az első európai állomás az olaszországi Milánóban, az iDays fesztiválon lesz június 13-án, a koncertsorozat Svájcban, Belgiumban, Csehországban, Franciaországban, Spanyolországban, Portugáliában, Ausztriában, Lengyelországban, az Egyesült Királyságban folytatódik, végül a budapesti show után, 2020.

Az album megjelenése előtt Grimes megjelentette a megfiatalított digitális klónját is, WarNymph néven, aki több közösségi média platformon is jelen van.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból