Jövő héten lesz 23 éve, hogy autóbalesetet szenvedett a Groovehouse énekesnője, Judy, akinek életéért egy hónapig küzdöttek. Az arca olyan súlyosan roncsolódott, hogy mostanra majdnem 40 műtéten esett át.

Rá sem lehet ismerni Judyra

Molnár-Kis Judit (ismertebb nevén Judy, a Groovehouse énekese) az eddigi életére úgy tekint, hogy van a baleset előtti és utáni időszak. Megszokta lassan az arcot, amit a tükörben látott.

De tavaly átesett az utolsó plasztikai igazításon, és nem csak elfogadta, meg is szerette új kinézetét, emlékeztetett a Bors. Ráadásul sikeres fogyókúrája után még kisebb ruhákat visel.

A legutóbbi, Instagram-oldalára feltöltött fotója (fenti) alapján pedig meg sem lehetne mondani, ő az, ha a néhány évvel ezelőtti külsejével hasonlítanánk össze. 

A fotó leliratához azt írta: “Hajnikám, neked egyszerűen megy a sz..ból VÁR (is)!”. Az említett hölgy Molnár-Kis Judit sminkjéért felelt.

Judy fogyása

Az énekesnő a Blikknek még júniusban elmondta, hosszú évek óta küzdött azzal, hogy nyáron bikinit húzzon, ugyanis felesleges kilók miatt nem érezte komfortosan magát lenge öltözetben. Emiatt döntötte el, hogy fogyókúrázik, aminek meg is lett az eredménye, már nem szégyelli testét a strandon sem, sőt nagyon büszke arra, amit elért.

“Szégyenlős típus vagyok, nem nagyon járok strandra, szerintem évek óta nem voltam még a Balcsinál sem, maximum a kertünkbe merészkedtem ki fürdőruhában. Külföldön ugyan strandoltam, az igazság azonban az, hogy kevesen láttak eddig lenge öltözékben, mert rendkívül zavarba hoz. Úgy érzem, a férjemnek is igénye, hogy jól mutassak mellette, de az is lehet, hogy valójában inkább az én belső szükségletem. Sokan azt mondják, túl a negyvenen és egy gyereken egy nő ne mutogassa magát, de szerintem ezek az emberek csak irigyek” – mondta Judy a Blikknek.

Kapcsolódó cikk

“Egy tudományos formulának köszönhetően fogytam. A napi adagomban van egy zsírbontó reagens, ami szinte kemencévé alakítja a testemet, így fizikai erő kifejtése, tehát komolyabb mozgás nélkül is elindul a zsírtörés” – tette hozzá.
Groovehouse Judy Fogyása Utána
Groovehouse Judy Fogyása 2 Előtte

Vagy ha a fenti előtte-utána fotó nem lenne elég, az alábbin talán még szembetűnőbb a változás. A fotót maga az énekesnő töltötte fel a közösségi oldalaira.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet