Vannak olyan témák, amelyekben mindenkinek elkél a segítség. Ilyen például a gyereknevelés. Ugyan általában mindig mindenki mindent jobban tud nálunk rokonaink és barátaink körében, időnként az ember vágyik arra, hogy egy teljesen független, számára ismeretlen ember véleményét hallja. Na nem azért, mert nem bízik szerettei tanácsaiban, hanem mert érdekli, hogy mások hogyan birkóznak meg hasonló gondokkal, mint amikkel ő is szembenéz nap mint nap.

Ki más gyermekneveléséről jobb olvasni, mint hírességekéről?

A gyereknevelés témakörével foglalkozó írások egyrészt pozitív megerősítést adhatnak, tanácsot kaphatunk belőlük, ám nem csupán ennyi feladatot látnak el. Nagyon sok bulvártéma is ide tartozik.
A celebritások élete tökéletes szórakoztatást jelent azoknak, akik családcentrikusnak vallják magukat és élnek-halnak egy jó pletykáért. Nap mint nap születnek olyan bejegyzések, amelyeken mi csak ámulunk és bámulunk. Ilyenek például azok, amelyek a legújabb sztárbabák neveiről szólnak.
Gyerekneveles Filter Pszichologia
A Megbízható Gyereknevelési Tanácsok Egyre Fontosabbá Válnak / Fotó:
A celebek híresek arról, hogy próbálnak egymáson túladni. Egyesek tradicionális, mások különlegesebb nevet választanak, és vannak persze olyanok is, akik azért választották azt, amit, hogy megbotránkoztassanak mindenkit, és gyermekükkel is némi plusz kattintást generáljanak maguknak. Hogy kinek van igaza, azt döntsd el Te, miután olvastál róluk.

A gyereknevelésről szóló bejegyzések sokszor segítenek

Félretéve a nevekkel kapcsolatos mizériát, azért a híres anyukákról és apukákról született cikkeknek is vannak azért előnyei, hiszen gyakran ezekből is lehet valamit tanulni. Az igazán hasznos cikkek azonban nem ezek.
Sokszor nem olyanok sorai bújnak meg egy-egy weboldalon, akik csak úgy valamit bepötyögték azt, ami a fejükben volt. A gyereknevelésről gyakran pedagógusok, pszichológusok, sokgyermekes édesanyák írnak, akik aztán tényleg mindenhez értően tudnak hozzászólni.
Otthon ülve, mikor a fejedet fogod, hogy “már megint mit csinált ez a gyerek”, a lelkednek jólesik olvasni arról, hogy mások is találkoztak ezzel a gonddal. Sokszor a választ is meg lehet lelni ezekben a bejegyzésekben, amelyeket felhasználva akár nálatok is javulhat a háborús helyzet a gyerekkel.

A legjobb akkor elővenni a gyerekneveléssel kapcsolatos bejegyzések tárát, amikor igazán nehéz feladat előtt állsz. Ilyen a gyermekek és kamaszok felvilágosítása, a kamaszok lelki és érzelmi világának megértése, vagy épp egy szeretett családtagotok elveszítésének elmagyarázása.

Kiknek ajánljuk mi a gyermekneveléssel kapcsolatos bejegyzéseket?

Nem, nem csupán a friss szülőknek, de akár a nagyszülőknek, nagynéniknek, nagybácsiknak is érdemes lehet egy-egy bejegyzést elolvasni. Hátha ezek hatására majd pont tőled kap szeretted egy igazán hasznos tanácsot!
Szerinted mi a legnagyobb kihívás a gyereknevelésben?

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Aerial view floating solar cell power plant with solar cell gene

A napelem jövője – Javítandó tényezők

A klímakárosító fosszilis tüzelőanyagokról a tiszta, megújuló energiaforrások felé történő gyorsuló elmozdulás középpontjában a szén-dioxid-kibocsátás radikális csökkentése áll.

https-__www.szaniteronline.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Szeretnél takarékoskodni az energiával?

Erre természetesen mindenki azt feleli, hogy persze, hiszen ki szeretne feleslegesen pénzt kiadni? Az elszabaduló energiaárak és a brutális mértékű infláció még a tehetős embereket is ugyancsak próbára teszi, hát még azokat, akik nem rendelkeznek jónak mondható jövedelemmel.

https-__glutenmenteslisztek.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

A tökéletes karácsony speciális diéta mellett is lehetséges

Igaz, hogy még csak nemrégiben köszöntött be az ősz, de mire kettőt pislogunk, már itt is lesz a december és vele együtt a karácsonyi összejövetelek, amelyeknek alapvető részét képezi az evés, és sajnos néha a túlzott mennyiségű vagy egészségtelen ételek elfogyasztása is.

https-__wagnersolar.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Ismerd meg a jövő napelemes rendszerét!

Ma már nem meglepő, hogy okosrendszerek és -megoldások vesznek minket körül, hiszen az okostelefonok mellett már számos olyan innováció teszi könnyebbé, komfortosabbá a mindennapjainkat, mint az okosotthon programok.

https-__vaszonkepszalon.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

Különleges faliképek saját kezűleg

Ha már unjuk a papírra való rajzolást vagy festést, kipróbálhatunk valami egészen újat: a vászonra való alkotást! Cikkünkben adunk néhány hasznos tippet, hogyan dobhatod fel otthonod általad készített vászon faliképpel, melynek garantáltan nagy sikere lesz!

Low section of woman wearing high heels

Magassarkú – négy tipp, hogyan alakítsd ki a mindennapi viseletre alkalmas cipőket

A magas sarok vonzó, csábító, szexi és nőies. Ez kétségtelen. De nem mindenható és nem egyeduralkodó! Ezt azért hangsúlyozzuk ki, mert sokan, akik nem érzik magukat jól a bőrükben, ha túlságosan magas a cipőjük sarka, szinte szégyenkeznek, és úgy vélik, hogy bizonyára kevesebbek nőiesség terén, mint a többiek. Ez azonban komoly félreértés! Pláne, hogy ma már olyan sokszínű a „sarokkínálat”, hogy gyakorlatilag bárki találhat magának olyan nagyságú, szélességű, kialakítású verziót, ami minden szempontból ideális.

alkalmi-ruha

Milyen alkalmi ruhákat érdemes viselni idén nyáron?

Az alkalmi ruhák tekintetében a férfiaknak könnyű a dolguk, hiszen egy elegáns farmer és ing, aztán már kész is az öltözék, a nőknél azonban nem ilyen egyszerű a dolog. Igaz, a 2022-es nyári divattrendek kínálatában minden stílus megtalálható, legyen az vad, kirívó vagy elegáns, a lényeg, hogy kényelmesen tudjuk hordani, lehetőleg több szezonon keresztül.

blackszerszam.hu - 2022 augusztus - LinkMarketing - 2

Megoldás váratlan helyzetekre

Ha kerültél már olyan előre nem látható helyzetbe, amikor nagyon rövid idő alatt kellett megoldanod a szituációt azért, hogy ne legyen belőle nagyobb baj, akkor tudod, hogy milyen sokat számít a felszerelés.

https-__www.codeguru.hu_ - 2022 augusztus - Cikk2

Izgalmas játékok az otthoni kikapcsolódáshoz

Szerinted is sokkal izgalmasabb a virtuális játékvilág, mint a szürke hétköznapok? Számodra a legjobb időtöltés, ha különleges karakterek bőrébe bújva megismerheted ezeket a nem mindennapi világokat? Ez esetben ez a cikk neked szól!