Vannak olyan témák, amelyekben mindenkinek elkél a segítség. Ilyen például a gyereknevelés. Ugyan általában mindig mindenki mindent jobban tud nálunk rokonaink és barátaink körében, időnként az ember vágyik arra, hogy egy teljesen független, számára ismeretlen ember véleményét hallja. Na nem azért, mert nem bízik szerettei tanácsaiban, hanem mert érdekli, hogy mások hogyan birkóznak meg hasonló gondokkal, mint amikkel ő is szembenéz nap mint nap.

Ki más gyermekneveléséről jobb olvasni, mint hírességekéről?

A gyereknevelés témakörével foglalkozó írások egyrészt pozitív megerősítést adhatnak, tanácsot kaphatunk belőlük, ám nem csupán ennyi feladatot látnak el. Nagyon sok bulvártéma is ide tartozik.
A celebritások élete tökéletes szórakoztatást jelent azoknak, akik családcentrikusnak vallják magukat és élnek-halnak egy jó pletykáért. Nap mint nap születnek olyan bejegyzések, amelyeken mi csak ámulunk és bámulunk. Ilyenek például azok, amelyek a legújabb sztárbabák neveiről szólnak.
Gyerekneveles Filter Pszichologia
A Megbízható Gyereknevelési Tanácsok Egyre Fontosabbá Válnak / Fotó:
A celebek híresek arról, hogy próbálnak egymáson túladni. Egyesek tradicionális, mások különlegesebb nevet választanak, és vannak persze olyanok is, akik azért választották azt, amit, hogy megbotránkoztassanak mindenkit, és gyermekükkel is némi plusz kattintást generáljanak maguknak. Hogy kinek van igaza, azt döntsd el Te, miután olvastál róluk.

A gyereknevelésről szóló bejegyzések sokszor segítenek

Félretéve a nevekkel kapcsolatos mizériát, azért a híres anyukákról és apukákról született cikkeknek is vannak azért előnyei, hiszen gyakran ezekből is lehet valamit tanulni. Az igazán hasznos cikkek azonban nem ezek.
Sokszor nem olyanok sorai bújnak meg egy-egy weboldalon, akik csak úgy valamit bepötyögték azt, ami a fejükben volt. A gyereknevelésről gyakran pedagógusok, pszichológusok, sokgyermekes édesanyák írnak, akik aztán tényleg mindenhez értően tudnak hozzászólni.
Otthon ülve, mikor a fejedet fogod, hogy “már megint mit csinált ez a gyerek”, a lelkednek jólesik olvasni arról, hogy mások is találkoztak ezzel a gonddal. Sokszor a választ is meg lehet lelni ezekben a bejegyzésekben, amelyeket felhasználva akár nálatok is javulhat a háborús helyzet a gyerekkel.

A legjobb akkor elővenni a gyerekneveléssel kapcsolatos bejegyzések tárát, amikor igazán nehéz feladat előtt állsz. Ilyen a gyermekek és kamaszok felvilágosítása, a kamaszok lelki és érzelmi világának megértése, vagy épp egy szeretett családtagotok elveszítésének elmagyarázása.

Kiknek ajánljuk mi a gyermekneveléssel kapcsolatos bejegyzéseket?

Nem, nem csupán a friss szülőknek, de akár a nagyszülőknek, nagynéniknek, nagybácsiknak is érdemes lehet egy-egy bejegyzést elolvasni. Hátha ezek hatására majd pont tőled kap szeretted egy igazán hasznos tanácsot!
Szerinted mi a legnagyobb kihívás a gyereknevelésben?

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.

https-__furdokadajto.com_ - 2024 május - Cikk2

Mikor érzi már magát igazán öregnek egy ember?

Sok mindenen tetten érhető az idő múlása: gyermek- és kamaszéveink kedvenc zenészei és filmszínészei már nem alkotnak, sok esetben már nem is élnek, vagy épp azon, hogy olyan filmekből idézünk, amikről a fiatalabb generációknak fogalma sincs. Vagy éppen azon, hogy sokkal nehezebben mozgunk, és már a hétköznapi rutinfeladatok is kihívást jelentenek.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.