Egy családi, kellemes pillanat minden kincset megér, és mi nem szeretnénk egy ilyen pillanatból kihagyni a gyerkőcöt sem. De mi a helyzet akkor, ha a kicsi még nem tud velünk tartani a kerékpáros útjainkon? Nos, ebben az esetben megfelelő gyermekszálló eszközről kell gondoskodnunk.

Legyen egyszerű a gyerekszállítás!

Minden szülő tudja, hogy a lurkók még nagyon sérülékenyek, éppen ezért a bringás szülők számára is nagyon fontos, hogy biztonságban tudhassák őket. Persze azért nem szeretnénk kihagyni őket sem a szórakozásból, ilyenkor meg kell találnunk a megfelelő megoldást. A Kerekparom.hu: Kerékpár Webshop bringás utánfutói között megtalálhatjuk azt, amit keresünk.

De milyen szempontok határozzák meg azt, hogy milyen típusú eszközöket szerezzünk be? Egyrészt a gyerek kora, az út hossza, másrészt pedig a gyerekek száma.

Gyerekülés vagy utánfutó?

Sokan úgy gondolják, hogy a gyereküléssel sokkal könnyebb közlekedni, mint mondjuk egy kétszemélyes utánfutóval, viszont a kérdés ennél sokkal összetettebb. A gyerekülés ugyanis nem egy esetben körülményesebbé teszi a fel- és leszállást, illetve valamivel magasabbra is teszi a bicaj súlypontját. Egy kis gyakorlással viszont ezt is megszokjuk majd. Azonban egy utánfutóval elfelejtjük ezeket az aggodalmakat.

Az utánfutónak hála jóval korábban elkezdhetünk bringázni a gyermekkel, s akár már a 6-9 hónapos korában is magunkkal vihetjük útjainkra. Hordhatunk hátizsákat, használhatjuk az eszköz tárolórekeszeit is. Amennyiben hosszabb túra előtt állunk, akkor biztosan jól jön egy utánfutó, plusz néhány termék úgy lett megtervezve, hogy két gyermek könnyen elfér benne.

Ilyen egy jó kerékpáros utánfutó

Most, hogy már tudjuk, hogy milyen előnyei vannak egy bicajos utánfutónak, utánajárunk annak is, hogy milyen ismertetőjegyei vannak a minőségi daraboknak.

Egy összecsukható utánfutó minden szülő álma. A gyorskioldóval ellátott 20”-os kerekek, valamint az azok körül található biztonsági váz, a biztonsági fényvisszaverő háromszög, a prizmák mind-mind megbízhatóságot sugároznak. Nincs olyan szülő, amelyik ne örülne ennek.

Ezenkívül 2 darab üléssel, biztonsági övekkel, felbillenthető kormánnyal, leszedhető tetővel, szúnyoghálóval és eső elleni védelemmel szintén el van látva, ami maximális szolgálja a gyerkőc kényelmét.

Két kisebb zsebet is kapott, amelyekben elférnek a kisebb dolgok, plusz az univerzális gyorskioldónak egyaránt hasznát vesszük. Ezek általában maximum 40 kg-ig terhelhetők. Láthatjuk, hogy egy gyermekszállító termék nemcsak nekünk könnyíti meg a kicsi társaságában történő tekerést, hanem a lurkó is élvezni fogja, hogy nézelődhet saját “mozgó kuckójában”.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csimpistore.com - 2022 június - LinkMarketing - 2

Maradjunk kreatívak!

A kreativitás csak akkor valósulhat meg, ha a fantáziánk szabadon, kötöttségektől mentesen szárnyalhat.

Nincs több cikk