Egy családi, kellemes pillanat minden kincset megér, és mi nem szeretnénk egy ilyen pillanatból kihagyni a gyerkőcöt sem. De mi a helyzet akkor, ha a kicsi még nem tud velünk tartani a kerékpáros útjainkon? Nos, ebben az esetben megfelelő gyermekszálló eszközről kell gondoskodnunk.

Legyen egyszerű a gyerekszállítás!

Minden szülő tudja, hogy a lurkók még nagyon sérülékenyek, éppen ezért a bringás szülők számára is nagyon fontos, hogy biztonságban tudhassák őket. Persze azért nem szeretnénk kihagyni őket sem a szórakozásból, ilyenkor meg kell találnunk a megfelelő megoldást. A Kerekparom.hu: Kerékpár Webshop bringás utánfutói között megtalálhatjuk azt, amit keresünk.

De milyen szempontok határozzák meg azt, hogy milyen típusú eszközöket szerezzünk be? Egyrészt a gyerek kora, az út hossza, másrészt pedig a gyerekek száma.

Gyerekülés vagy utánfutó?

Sokan úgy gondolják, hogy a gyereküléssel sokkal könnyebb közlekedni, mint mondjuk egy kétszemélyes utánfutóval, viszont a kérdés ennél sokkal összetettebb. A gyerekülés ugyanis nem egy esetben körülményesebbé teszi a fel- és leszállást, illetve valamivel magasabbra is teszi a bicaj súlypontját. Egy kis gyakorlással viszont ezt is megszokjuk majd. Azonban egy utánfutóval elfelejtjük ezeket az aggodalmakat.

Az utánfutónak hála jóval korábban elkezdhetünk bringázni a gyermekkel, s akár már a 6-9 hónapos korában is magunkkal vihetjük útjainkra. Hordhatunk hátizsákat, használhatjuk az eszköz tárolórekeszeit is. Amennyiben hosszabb túra előtt állunk, akkor biztosan jól jön egy utánfutó, plusz néhány termék úgy lett megtervezve, hogy két gyermek könnyen elfér benne.

Ilyen egy jó kerékpáros utánfutó

Most, hogy már tudjuk, hogy milyen előnyei vannak egy bicajos utánfutónak, utánajárunk annak is, hogy milyen ismertetőjegyei vannak a minőségi daraboknak.

Egy összecsukható utánfutó minden szülő álma. A gyorskioldóval ellátott 20”-os kerekek, valamint az azok körül található biztonsági váz, a biztonsági fényvisszaverő háromszög, a prizmák mind-mind megbízhatóságot sugároznak. Nincs olyan szülő, amelyik ne örülne ennek.

Ezenkívül 2 darab üléssel, biztonsági övekkel, felbillenthető kormánnyal, leszedhető tetővel, szúnyoghálóval és eső elleni védelemmel szintén el van látva, ami maximális szolgálja a gyerkőc kényelmét.

Két kisebb zsebet is kapott, amelyekben elférnek a kisebb dolgok, plusz az univerzális gyorskioldónak egyaránt hasznát vesszük. Ezek általában maximum 40 kg-ig terhelhetők. Láthatjuk, hogy egy gyermekszállító termék nemcsak nekünk könnyíti meg a kicsi társaságában történő tekerést, hanem a lurkó is élvezni fogja, hogy nézelődhet saját “mozgó kuckójában”.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-_pcarena.hu_ - 2023 szeptember - Cikk12

Tippek nyomtató választásához

Egy nyomtató választásához bárkinek elkelhet a segítség, főleg, ha nincs is képben a típusokkal, a technológiával, és azt sem tudja, hol kellene belekezdenie.

cebdon.com - 2023 szeptember - LinkMarketing - 1

Barát vagy ellenség?

A sajtóban és a köznyelvben hosszú ideje folyik a vita a kender egészségügyi felhasználásáról.

https-egerallas.hu - 2023 szeptember - Cikk1

Fontos szempontok az álláskereséshez

Abban az esetben, ha szeretnénk már az első héten elkerülni a nehézségeket az új munkahelyünkön, akkor tanácsos már az álláskeresést is egy bizonyos szempontrendszer alapján véghez vinni.

20000173761.lowres

Ilyen egy minőségi borhűtő!

A borfogyasztás akkor igazán élvezetes, ha az adott ital a megfelelő hőmérsékleten kerül kiszolgálásra, ebben segítenek a bortemperáló hűtők.

httpswww.vital-max.eu - 2023 szeptember - Cikk4

Így építheted be mindennapjaidba az Ayurvedát

Ez az ősi indiai gyógyászati rendszer számtalan olyan gyógynövény alapú terméket fejlesztett ki, mely bárki számára előnyös hatásokkal bír, és nem kell gyógyszerekkel tömnünk magunkat egy-egy megfázás vagy kisebb egészségügyi probléma megjelenésekor.

https-__betonbooster.hu_ - 2023 szeptember - Cikk1

Mit tehetsz, hogy ne égjen meg a beton?

A megégett beton gyakori probléma, noha betonozni mindenki tud, mégis elég gyakran becsúszik ez a hiba, és mivel nemcsak esztétikai baklövés, hanem a szerkezet tartósságát is befolyásolja, a büdzsédre is hatással van.

szekszardallas.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 2

Hogyan induljuk el, ha Tolna vármegyében keresünk munkaerőt?

A munkahely keresésének számos formája létezik manapság. Vannak felületek, amelyeket ennek szentelnek a közösségi médiában, de léteznek olyan weboldalak is, amelyek összegyűjtik az aktuális lehetőségeket, megkönnyítve ezzel nemcsak a jelentkezni vágyók, de a munkáltatók dolgát is.

httpswww.finnshop.hu - 2023 augusztus - Cikk2

Hogyan választ szerszámot egy ezermester?

Egy barkácsprojekt sikeres megvalósításához négy fő dologra van szükség: egy jó ötletre, némi kézügyességre, megfelelő alapanyagokra, illetve minőségi szerszámokra. Ha ezek közül bármelyik is hiányzik, nagy eséllyel kudarc lesz a vége.

stepoutgames.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1

Amit a kocsmakvízről feltétlenül tudni kell

Régi igazság: ahogy egyre többet iszik valaki, annál bölcsebbnek hiszi magát. Szerencsére van egy bevált módszer, amivel kideríthető, hogy az alkohol ébresztette önbizalom mennyire mozog a realitások talaján.