Új, csúcstechnológiás törvényszéki teszt vált elérhetővé, amely részben a halott szeméből következteti ki, hogyha oxigénéhezés következtében halt meg – testének feldarabolása tehát még életében kezdődhetett.

Elismerte tettét

A feleség, Marina Kokhal a bíróságnak elmondta, hogy Andy Cartwright-nak titkos, házasságtörő viszonya volt egy rajongójával, mielőtt meghalt. Mindenesetre a nő elismerte, hogy feldarabolta a holttestet és a hűtőszekrényébe tette. 

Azonban ragaszkodott hozzá, hogy a férfi kábítószer-túladagolásban halt meg és késsel, illetve fémfűrésszel azért darabolta fel a testét, hogy rajongói „soha ne tudják meg, milyen dicstelen halált halt” – közölte a Mirror.

Októberben kiengedték a börtönből, házi őrizetbe tették, de továbbra is ő az egyetlen gyanúsított. Cartwright gyermekét árvaházba küldték, most viszont a bíró engedélyezte a találkozást.

Még ebben a hónapban új bírósági eljárást terveznek.

A rapper szörnyű és bizonytalan körülmények között halt meg

Orosz nevén Alekszandr Jushko – „hipoxiás” (oxigénhiányos) állapotban volt, mielőtt meghalt. A jelentések szerint a halála több órát is igénybe vehetett.

Korábban a nyomozók azt hitték, hogy a cukorbetegeknek szánt, nehezen nyomon követhető inzulinpótló gyógyszer injekciójában halt meg. Kokhal ügyvédei azt is hozzátették, hogy kezdetben a azzal vádolták a nőt, hogy „megitta halott férje vérét és szexuális kapcsolatot létesített a holttestével”.
Gyilkossag-Brutális-Buncselekmeny-Test-Feldarabolas
/ Fotó: East2West News

A férfi egyes testrészei a hűtőszekrényben, mások az elrejtésére szánt szemeteszsákokban voltak, míg ujjbegyeit kint az udvaron patkányok ették meg – állítólag.

Az igazságügyi orvosszakértők szerint, nyolc kulcsfontosságú szerv nem volt elérhető számukra, mivel vagy eltűntek, vagy mosógépbe tették őket.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet