Elindult a Halálos iramban 9. részének forgatása Vin Diesel és Michelle Rodriguez főszereplésével

A Halálos iramban a kilencedik epizódjához érkezett. Több ismert szereplő is visszatér.

A közönség már készülhet a Halálos iramban spin-offjára az augusztusban érkező Halálos iramban: Hobbs és Shaw című részre. A fő sorozat stábja most kezdte el a hosszú ideje futó széria kilencedik részének forgatását, írja a Joblo.

halálos iramban vin diesel
Vin Diesel / Fotó: Dailysuperheroes

Az első forgatási nap alkalmából a film sztárjai, Vin Diesel és Michelle Rodriguez Instagram-posztban számoltak be az eseményről. „Befejeztük az első napot. Csodálatos érzés – nehéz volt, de nagyon hálásak vagyunk ezért” – nyilatkozta Diesel.

A színész hozzátette: hálásak a stúdiónak és a rajongóknak, hogy lehetőséget kaptak a milliárd dolláros sorozat folytatására, ebben Rodriguez is egyetért Diesellel.

First day completed! Blessed beyond words. #Fast9 2020

No Description

Az új rész számos ismerős arcot vonultat fel a korábbi részek „veteránjai” közül. Többek között Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris Bridges (Ludacris), de a régiek mellett új színésszel is bővül a stáb John Cena személyében. Dwayne Johnson és Jason Statham nem térnek vissza erre a kiruccanásra, ők a saját mozijukra koncentrálnak.

Animációs sorozattal bővül a Halálos iramban-franchise

A Dreamworks stúdió az Annecy Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon mutatta be a Fast&Furious: Spy Racers című sorozat előzetesét, amely az év végén debütál világszerte, írja a . A franchise sztárja, Vin Diesel sem marad ki az animációs mókából, hiszen Chris Morgan, Tim Hedrick és Bret Haaland oldalán executive producerként veszi ki részét a feladatokból.

A rendezői széket az a Justin Lin foglalja el, aki a sorozat ötödik és hatodik részét is készítette. Ezen kívül ő fogja rendezni a franchise befejező, tizedik epizódját is.

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A Halálos iramban 9. jövő év májusában kerül a mozikba, a Halálos iramban: Hobbs és Shaw-ra viszont már augusztus elsejétől jegyet válthatnak a magyar mozinézők is.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból