A Disney megtalálta, ki játszhatja el Arielt A kis hableány élőszereplős változatában

Rob Marshall rendezi az élőszereplős A kis hableány musicalt, amelyben Halle Bailey alakíthatja az ikonikus rajzfilmfigura hús-vér változatát, írja a The Hollywood Reporter.

Az énekes-színésznő Halle Bailey részese lehet a Disney világának, hiszen őt választották ki A kis hableány élőszereplős mozifilm címszerepére. Bailey alakíthatja Triton király lázadó, szárazföldi életre vágyó lányát, Arielt. Halle Bailey a Chloe x Halle R&B stílusú zenei formációból lehet ismerős, amiben lánytestvérével közösen énekel.

halle bailey kis hableány
Halle Bailey énekesnő lesz Ariel a Disney klasszikusban / Fotó: Glamour UK

Az élőszereplős és számítógépes animációval készülő A kis hableány-remake forgatása során Halle Bailey színészkollégái Melissa McCarthy, Jacob Tremblay és Awkwafina lesznek.

Chloe x Halle – who knew (from Grown-ish – Official Video)

Official video for “Who Knew” from Grown-ish by Chloe x Halle. Listen & Download “Who Knew” from Grown-ish by Chloe x Halle out now: https://smarturl.it/cxhw…

A film megrendezést Rob Marshallra bízták, akinek a Mary Poppins visszatér című filmet is köszönhetjük.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Széles körű keresést folytattunk, amely során egyértelművé vált, hogy Halle rendelkezik azzal a szellemiséggel, kedvességgel, fiatalos bájjal, ártatlansággal és természetesen csodálatos énekhanggal, amely tulajdonságok kombinációja szükségesek az ikonikus szerephez[/perfectpullquote]

– nyilatkozta Marshall.

A 19 éves Halle Bailey számára nagy kiugrási lehetőség A kis hableány címszerepének eljátszása, eddig a Grown-ish című sorozatban mutathatta meg színészi képességeit.

Melissa McCarthy lehet a gonosz boszorkány az élőszereplős A kis hableány filmben

A Disney rajzfilmek közül A kis hableány című klasszikus animációs rajzfilmet is élőszereplős változatban forgatják újra. A mozifilmben Melissa McCarthy a tenger mélyére süllyedhet. Tárgyalások folynak a színésznővel, hogy ő játszhassa el a Disney-panteon egyik legnagyobb gonosztevőjét, Ursulát, az élőszereplős A kis hableány remake-ben, írja a The Hollywood Reporter.

Halle Twitteren is megerősítette a hírt, hozzátéve, hogy egy álom valósul meg ezáltal.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból