Hány lovat látsz a képen? A válaszod sokat elárul rólad

Ne hagyd, hogy lóvá tegyen egy kép!

Hány ló van a képen?

Ezt a tesztet először az 1920-as években alkalmazták a katonaságnál, hogy egyszerűsítsék a felvételi folyamatot. Ma már számos hasonló teszt létezik, amelyeket a klinikai pszichológiától a párterápiáig használnak a szakemberek.

A Bright Side segítségével most te is elvégezheted a tesztet. Csak annyi a dolgod, hogy nézz rá a képre, és mondd meg, hány lovat látsz rajta.

Hany Lovat Latni Kep

Ne gondolkodj rajta túl sokat, a matematikai-logikai tesztekkel ellentétben itt nem a pontos szám eltalálása a lényeg. A teszt az észlelésre fókuszál, amelyben segítségünkre vannak a feltételezéseink, a megérzéseink és az ítélőképességünk, így minden válasz a személyiségünket is tükrözi.

Ha egy lovat látsz

Hany Lovat Latni Kep 2

Aki csak egy lovat lát, nem túl jó megfigyelő, és mindent meglehetősen felületesen vizsgál. Nem húzza fel magát apróságokon, és gyorsan meghozza a döntéseit. Hiszi, hogy mindannyian egy nagy egész részei vagyunk, hogy mindannyian kapcsolódunk egymáshoz. Érti a csapatmunka erejét és hisz az egységben, ezért jó csapatjátékos, és jó vezető lehet belőle. Képes a dolgok valós jelentése mögé látni, és az átlagtól eltérő módon szemlélni a világot. Nem könnyű befolyásolni, és a vitákat rendszerint megnyeri. Hisz a megérzéseiben, de nem foglalkozik azzal, mit gondolnak róla mások.

Ha 5-10 lovat látsz

Hany Lovat Latni Kep 3

Minden helyzetben komolyan veszi a dolgokat és igyekszik a maximumot nyújtani. Maximalista, értelmes, aki folyamatosan a feladataira koncentrál, így könnyen el is éri a kitűzött céljait. Olykor azonban felületes, ami ellentétben áll a perfekcionista személyiségével. Szeret mindent előre eltervezni. Magabiztos, de van, hogy túlbecsüli képességeit, és emiatt kudarcot vall. Személyisége révén azonban nem ingatja meg egy-két sikertelenség, és gyorsan túllendül ezeken a helyzeteken.

Ha 11 vagy több lovat látsz

Hany Lovat Latni Kep 4

Aki tíznél több lovat lát elsőre a képen, nagyon alapos és jó megfigyelő. Képes észrevenni azt is, amiket mások nem. Munkáját is minden részletre kiterjedő alapossággal végzi, a tökéletesség jegyében. Rajong a módszerességért, pontosan követi az előírásokat és betartja a folyamatokat, így a lehető legjobb eredményt éri el. Gyakran nem éri be egyszerű válaszokkal, hanem tovább kutat. De a tökéletesség utáni vágya gyakran elbizonytalanítja az eredményeivel kapcsolatban. Ezért azt tanácsoljuk, hogy engedje el magát és ne vegye olyan komolyan a dolgokat.

Nem csak abból lehet következtetéseket levonni a személyiségünkre vonatkozóan, hogy hány lovat látunk egy képen. Az is sokat elárul rólunk, hogy milyen pózban alszunk.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

napi 3 kave egeszseges, egeszseges kavet inni, kave ivas

Napi 3-4 csésze kávé még jót is tesz az egészségednek

A kávézás hátrányairól többet lehetett olvasni az elmúlt években, mint az előnyeiről. Ám a legfrissebb kutatások szerint sokkal több pozitív hatása van szervezetünkre, mintsem negatív, így kifejezetten egészséges szokásnak mondható.

jol ismert termek, jol ismert termekek korabban, jol ismert termekek a kezdetekben

10 jól ismert termék legelső példányai

Ezt a többször használható fogamzásgátló eszközt báránybőrből készítették Svédországban, az 1600-as években. A használati utasítása is fennmaradt, amiben azt írják, hogy meleg tejjel kell tisztítani, hogy elkerüljék a nemi betegségek terjedését.

haj egeszseg, haj apolasi tanacsok, haj apolasi tippek, egeszsegtelen haj5

8 dolog, amit a hajad elárulhat az egészségedről

A hajhullás összefüggésben állhat az endokrin rendszerrel és az immunrendszerrel, de lehet a cukorbetegség jele is. Ezért célszerű mielőbb orvoshoz fordulni. Rögtön kétségbe esni azonban felesleges, mert lehet, hogy csak egyszerű vitaminhiányról vagy stresszről van szó.

egeszseges korom, korom egeszseg, beteg kormok tunetei

Így árulják el a körmeid, hogy mennyire vagy egészséges

A köröm alakja, felülete, színe a természetes körömnek gyakorlatilag ablak szervezetünk egészségi állapotára. A rajta észlelhető változásokra éppen ezért érdemes odafigyelni, hiszen nem csak tápanyaghiányt jelezhetnek, de akár olyan komoly betegség tüneteit is mutathatják, mint a rák.

Nincs több cikk