A férfi úgy használja az átlagos répát, mint senki más. Már több mint 3, 3 millióan látták a YouTube-on. Nézzétek meg a videót ti is, hogy elhiggyétek, amit művel!

Pupsi sajnos csak két videót töltött fel a YouTube-ra, az elsőt kilenc hónapja, a másodikat három héttel ezelőtt. Viszont virális, mint egy csecsemő életét megmentő pandáról szóló videó lenne, az első videóját 6,2 millióan látták, a másodikat már csaknem 3,3 millióan, vagyis hetente több mint egymillióan. Pedig semmi különöset nem csinál, csak fog egy répát (korábban krumplit), meg egy kést és… 

Future – Mask Off (Carrot Cover)

Carrot on / Fuck it, carrot off MORE CARROT PLAYING: https://youtu.be/fHjy35BkdmE BUY MY OCARINAS: https://www.saunaocarina.com/ FOLLOW ME: Instagram – https://www.instagram.com/impupsi/ Facebook – https://www.facebook.com/impupsi/ FOLLOW SAUNA OCARINA: Instagram – https://www.instagram.com/saunaocarina/ Facebook – https://www.facebook.com/saunaocarina/ YouTube – https://www.youtube.com/channel/UCvk3pvz5EiJLR4V7Tpps9_A

Amíg csak a krumplis videót láttuk, gyanakodtunk, hogy csak valami trükk lehet az egész, bár egész meggyőző trükk. De kétszer egymás után ugyanazzal a trükkel miért fáradna az ember?

Három hét alatt több mint hárommillióan látták, amit ez a férfi egy répával művel / Fotó: Index

Szóval mi hajlunk arra, hogy egy megfelelően kifúrt répával tényleglehet furulyázni, de nem vagyunk egy zeneértő ember. Szóval bátran cáfoljatok meg, ha úgy érzitek, átverés áldozata vagyunk, mint az egyszeri debreceni miniszter.