Harry herceg és Meghan Markle élvezik a kötelezettségek nélküli életet

Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata még szorosabbá vált, mióta kikerültek a királyi udvar körüli reflektorfényből.

Harry és Meghan kapcsolata elmélyült!

Egy, a párhoz közeli forrás elárult néhány információt a People magazinnak arról, hogy mivel is tölti mostanában az idejét Harry és Meghan, vagy ahogy egymást hívják H és M.

harry es meghan
Harry herceg és Meghan hercegnő / Fotó: Elle

A pár élvezi az együtt töltött időt Kanadában, a 9 hónapos fiúk, Archie társaságában. Harry boldogan osztotta meg azt is, amikor a fia elsőként látott havat.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Archie az első. Elsődleges a család és, hogy gondoskodjanak róla. Boldog gyerek, szeret nevetni. Archie és Harry jól érzik magukat együtt. És Meghan pedig nagyszerű anya. Nagyon odafigyel rá. Szóval, próbálják úgy élni az életüket, mint az átlagos szülők[/perfectpullquote] – árulta el a közeli barát.

“Szabadidejükben kirándulnak a Vencouver Island-i otthonukhoz közeli erdőben, odahaza pedig pihennek. Nagyon szeretnek játszani Archie-val és a kutyákkal” – folytatta az informátor.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Jótékonysági alapítványt hoznak létre!

A 2018-ban házasságot kötött pár azt tervezi, hogy több időt töltenek idén nyáron Meghan szülővárosában, Los Angelesben is.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Szeretnek Kanadában lenni, de L.A-ben is keresnek házakat. Mindkét helyen szeretnének házat venni[/perfectpullquote] – egészítette ki a forrás.

A színfalak mögött pedig a saját jótékonysági alapítványukhoz szükséges dolgokat szervezi a pár. Ellátogattak a Stanford Egyetemre, ahol professzorokkal egyeztettek az alapítványuk kapcsán.

Így lázadt a királyi etikett ellen Harry herceg és Meghan Markle

Eddig a brit királyi család legnagyobb lázadójának Diana hercegnő számított, és jó oka is volt rá. Szabályszegésnek számítot például a híres „ bosszúruhája “, az őszinte interjúi a férjével való kapcsolatáról, vagy amikor HIV-vírussal fertőzött embereket ölelt meg. Ezek a cselekedetek sokkolták a médiát és a királyi család tagjait.

Harry együttműködik Oprah Winfrey-vel egy, az Apple TV+ által készülő mentális egészséget propagáló projekt kapcsán.

harry es meghan2 scaled
Harry és Meghan gyermekükkel Archie-val / Fotó: Dominic Lipinski

“Harry nagyon odafigyel a munkájára. Ő egy jó ember” – tette hozzá az informátor. Tehát a hercegi pár rengeteg izgalmas esemény elé néz 2020-ban.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból