Kiderült, miből fog megélni Harry és Meghan Markle: tartalmat gyártanak a Netflix-nek

Harry és Meghan Markle Netflix-sztárokká válnak. A párnak rengeteg terve van, hogy számukra fontos és inspiráló témákat mutassanak be a népszerű streamingcsatorna segítségével.

Indulhat a streamingkarrier

Hamarosan Harry (akinek már nem jár a hercegi megszólítás) és a jótékony Meghan Markle is bekapcsolódik a streaming-bizniszbe: a házaspár ugyanis szerződést kötött a Netflix-szel, tudta meg a Variety.

meghan markle es harry herceg
Meghan Markle és Harry / Fotó: Simplemost

Sussex-ék ezekszerint nem véletlenül költöztek idén Kaliforniába: Hollywood környékén keresgéltek filmes és tévés elfoglaltságot. Több évre szóló netflix-es elköteleződésük során dokumentumfilmeket, filmeket, gyerekeknek és felnőtteknek szóló tévésorozatokat fognak készíteni.

This afternoon, The Duke and Duchess of Sussex attended the annual Commonwealth Service at Westminster Abbey on Commonwealth Day, alongside Her Majesty The Queen and Members of The Royal Family. The Commonwealth is a global network of 54 countries, working in collaboration towards shared economic, environmental, social and democratic goals, and the Service today seeks to highlight the vast community which spans every geographical region, religion and culture, embracing diversity amongst its population of 2.4 billion people, of which 60 percent are under 30 years old. As President and Vice-President of the @Queens_Commonwealth_Trust, The Duke and Duchess of Sussex have been passionate advocates of the Commonwealth having spent many years working closely with the next generation of Commonwealth leaders. The theme of the Commonwealth for 2020 is ‘Delivering A Common Future: Connecting, Innovating, Transforming’, placing emphasis on youth, the environment, trade, governance, and ICT (Information and Communications Technology) and innovation. From working to protect the earth’s natural resources and preserving the planet for generations to come, to championing fair trade and empowering the youth of today to transform the communities of tomorrow, the Service celebrates the Commonwealth’s continued commitment to delivering a peaceful, prosperous and more sustainable future for all. Photo © PA

No Description

„Életünk során, önálló személyekként és párként is közösen alkalmunk volt megtapasztalni az emberi természet erejét: a bátorságot, a lelki ellenállóképességet és a társas kapcsolatok fontosságát. A különböző közösségekkel való munkánk során embereket és ügyeket mutatunk be a világ minden tájáról olyan tartalmakkal, amelyek tájékoztatnak, de egyben reményt is adnak” – írta a pár közös közleményükben.

Ejtették Meghan Markle vádjait a bulvárlap ellen indított perben

Meghan Markle a tavalyi évben indított jogi eljárást egy bulvárlap, a The Mail on Sunday ellen, ami az apjának, Thomas Markle-nak írt leveléből közölt részleteket. A sussex-i hercegnő az Associated Newspapers kiadóját vádolta meg személyes adatainak és írásainak engedély nélküli felhasználásával, megsértve ezzel magánszféráját. Markle szerint a leközölt levélnek több részlete is módosítás alá kerül.

Olyan változatos tartalmakat szeretnének tehát létrehozni, amelyek témáit mindketten szívükön viselik, amilyenekkel a nemrégiben alapított közös nonprofit cégük, az Archewell is foglalkozik. Több projekt már folyamatban van, például egy természetfilm-sorozat és egy inspiráló nőkről szóló animációs sorozat.

Obamáék nyomában

„Gyakorló fiatal szülőkként az értékes családi programok is fontosak számunkra, akárcsak a hatásos, megbízható szemüvegen keresztül történő történetmesélés” – tették hozzá, és megjegyezték, mennyire hálásak, hogy a Netflix lesz a partnerük abban, hogy ezek a történetek minél szélesebb közönséghez eljuthassanak. Hangsúlyozták, hogy a produkciós cégük számára rendkívül fontos a diverzitás, amit érvényesíteni fognak a szereplőik és munkatársaik kiválasztásakor is.

Meghan Markle talks about Disney+ ‘Elephant’ documentary l GMA

The Duchess of Sussex sat down with the filmmakers last year to talk about her experience working on “Elephant” and her connection to the “majestic” animals….

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy két ilyen inspiráló ember, mint Harry és Meghan a Netflix-et választották” – nyilatkozta a streamingtársaság tartalomgyártásért felelős vezérigazgatója, Ted Sarandos.

Nyilvánosságra kerültek Meghan Markle és apja közti paparazzis botrány sms-váltásai

Harry herceg és Meghan Markle 2018-as esküvőjét megelőzően a menyasszony édesapja, Thomas Markle paparazzikkal üzletelt, hogy pénzért cserébe képeket készíthessenek róla. Az ügy hatalmas vihart kavart. Noha az örömapa azzal próbált védekezni, hogy az egészet csak azért tette, hogy anyagilag támogathassa a királyi családba házasodó lányát, nem jelenhetett meg az esküvőn.

Nem Harry és Meghan Markle az első olyan híres és tehetséges házaspár, akik a filmes világon túl leszerződtek a csatornával. Korábban Barack és Michelle Obama is a Netflix-et választotta produceri tevékenységük kibontakoztatásához. De olyan filmes kreatív nagyágyúkat is átcsábítottak magukhoz, mint a Grace Klinika kiötlője, Shonda Rhimes vagy a nagysikerű Glee forgatókönyvírója, Ryan Murphy.

Markle, mielőtt férhez ment volna Harry herceghez, a Briliáns elmék című, jogászokról szóló sorozatban szerepelt. Nemrég visszatért régi mesterségéhez, és a Disney Plus Elephant című dokumentumfilmjében narrátori szerepet vállalt. De állítólag ez egy alkalmi kitérőnek számított, és a továbbiakban nem kíván ismét színészként dolgozni. Harry is belevágott már filmes karrierjébe: ő a Rising Phoenix című dokumentumfilm munkálatain vett részt, amely a paralimpia globális hatásait elemzi.

Rising Phoenix | Official Trailer | Netflix

Rising Phoenix tells the extraordinary story of the Paralympic Games. From the rubble of World War II to the third biggest sporting event on the planet, the …

Mint ismeretes, év elején Sussex-ék bejelentették, hogy felhagynak királyi kötelezettségeikkel, és önállóan kívánják eltartani magukat. Radikális lépésük egyik indoka az volt, hogy távol tartsák maguktól a bulvárújságírókat. Márciusban Los Angeles-be költöztek, ahol nemrég a tehetős tengerparti városban, Montecitóban vásároltak egy közel 15 millió dollár értékű villát.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból