40 év házasság, 3 gyermek és megannyi boldog pillanat után, értetlenül állok a történtek előtt.
Nehéz napom volt, sok intézni valóval. Gondoltam, veszek egy finom, meleg fürdőt a nap végén, hogy kicsit ellazuljak, elengedjem a napi nehézségeket.
Beültem a kádba, öntöttem egy kis levendulás fürdősót a vízbe és beleültem. Behunytam a szemem, hallgattam a víz csobogását. Majd elzártam a vizet és a férjem suttogására lettem figyelmes.
Rettenetesen koncentráltam, miért suttog? Kivel beszél ilyen későn?
Közeleg a 60. születésnapom. A szavaiból kivettem, annak a szervezésében van benne nyakig. Könnyekig meghatódtam. Sosem szervezett még nekem semmit. Valamelyik barátnőmmel beszélgetett, folyt a szervezés.
Ott a meleg vízben rájöttem, milyen csodálatos férjem van. Nagyon hálás vagyok, hogy ez megadott nekem s ennyi ideje is így szeret engem. Ritka kincs, ő az én mindenem.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

idojaras elorejelzes 2024 aprilis sarkvideki hideg

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

Sarkvidéki hideg zúdul az afrikai melegre, jövő hétfőről keddre helyenként 25 fokot zuhanhat a hőmérséklet, és komoly viharok alakulhatnak ki, a hegyekben havazás sem kizárt.

nyugdijkorhatar 2024 nyugdij nyugdijas nyugdij utalas 2024

Tényleg csak 70 évesen mehetünk nyugdíjba? Itt a nyugdíjszakártő válasza

A világ egyik nagy vagyonkezelő cége arra figyelmeztette a munkavállalókat, hogy ne számítsanak arra, hogy kényelmesen nyugdíjba tudnak vonulni a hatvanas éveikben, hanem meg kell emelni a nyugdíjkorhatárt akár 70 évre, mert az emberek sokkal tovább élnek, mint korábban, és kevesebb fiatal kép be a munkaerőpiacra.