A kelet-londoni Here Design stúdió a kombucha italt előállító brit L.A Brewery-vel együttműködve különleges, elegáns üveget tervezett alkoholmentes rozé-variációjuknak. 

Majdnem pezsgő

A Lousie Avery által alapított Suffolk sörfőzde természetes alapanyagokból készít szénsavas, habzásmentes italokat. 2017-ben történő indulásuk óta folyamatosan együtt dolgoznak a Here Design stúdióval, akik most az L.A Brewery-vel közösen egy különleges, elegáns üveget tervezett alkoholmentes rozé-variációjuknak, írja a Creative Boom.

Alkoholmentes Roze
A Sparkling English Rose / Fotó: Here Design

Az ital Assam-teák aromáját vegyíti a fehér rózsa szirmok esszenciájával. A kivitelezők a mértékletesség jegyében a pezsgők eleganciájával igyekeztek felvértezni a készülő terméket, annak ellenére, hogy az alkoholmentes. Mint a legtöbb pezsgős-palack, a Sparkling English Rose is hosszúkás, ívelt üvegbe van zárva. 

Innovatív termékek

Tess Wicksteed, a design stúdió stratégiai partnere szerint a projekt tökéletes mintapéldája a vállalat filozófiájának: gyönyörű dolgokat készíteni tisztán látható céllal, méghozzá a mértékletesség jegyében. A Sparkling English Rose július 1-től lesz megvásárolható az Amazon és az L.A Brewery online üzletének oldalán. 

Erzsébet királynő cukrásza megosztja különleges fánk receptjét

Normális esetben a brit Buckingham Palotában most is kerti partik egymás utánjai gazdagítanák Erzsébet királynő mindennapjait. A meghívottak, akik korábban pozitív hatást gyakoroltak a közösségre, felszabadultan élvezhetnék a felszolgált, királyi finomságokat, köztük az angol teát, szendvicseket és az elmaradhatatlan fánkokat is.

De nem egyedül a Here Design és az L.A Brewery együttműködéséből született egyszerre innovatív és fogyasztható termék. A Pepsi koffeines ásványvizet dob a piacra, míg a japánok újra felfedezték az ezeréves luxusreceptjüket. 

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet