Megdöbbentő gyilkosság történt az amerikai Michigan államban. Egy 22 éves nő halálra szúrta hároméves lányát, majd egy szemeteszsákba rejtette a holttestét. Elmondása szerint azért, mert a rajzfilmfigura, Spongyabob Kockanadrág utasította rá, egyenesen a tévéből.

Előtte öngyilkos akart lenni

A nyomozás során kiderült, hogy Justine Johnsonnak (heroin) elvonási tünetei és alváshiánya okozta a hallucinációit, amelyek során azt képzelte, hogy egy rajzfilmfigura utasította őt a gyilkosságra. Spongyabob Kockanadrág állítólag azzal is megfenyegette, hogy ha nem teszi meg, meghal – írta a Daily Star.

Az eset még a múlt évben, szeptember 16-án történt, a február 4-ei, pénteki előzetes meghallgatáson Ryan Eberline, a helyi gyermekvédelmi szervezet nyomozója elmondta, hogy Justine Johnson épp a gyilkosság napján költözött el anyja michigani házából, ahol addig élt. Mielőtt elkövette volna szörnyű tettét, elment a temetőbe, majd onnan visszatérve megpróbált öngyilkos lenni.

Hihetetlen-Miert-Vegezte-Ki-Hidegverrel-Kislanyat-Egy-Anyuka
/ Fotó: Newsflash

A Justine Johnson bátyja, Knesley Johnson a rendőrségnek azt mondta, hogy amikor a gyilkosság napján munkába indult, még találkozott testvérével és unokahúgával, semmi szokatlant nem tapasztalt, mindketten úgy viselkedtek, mint bármikor máskor.

Egy szemeteszsákban látták meg a kislány lábát

Amikor azonban hazaért, nem találta egyiküket sem, ezért megkérdezte 17 éves öccsét, hol van Justine és Sutton, de ő sem tudta megmondani. Elmentek a nő új lakcímére, majd miközben keresték őket, a 17 éves fiú meglátott egy szemeteszsákot, amelyből egy gyerek lába lógott ki.

Odarohantam Knesley-hez, és elmondtam neki, hogy mit láttam, de ő egyszerűen nem hitt nekem, azt hitte, viccelek

– mondta. A fiúk értesítették a rendőröket, akik a bejelentés után a helyszínre érkeztek.
A hálószobában három kés hevert, a kislány testét egy takaróba csavarták és egy véres farmernadrággal együtt csomagolták be a szemeteszsákba. A gyerek hasán, nyakán és mellkasán is találtak sérüléseket.

Nemrég arról számoltunk be, hogy csúcstechnológiás törvényszéki teszt vált elérhetővé, amely részben a halott szeméből következteti ki, hogyha oxigénéhezés következtében halt meg – vagyis ha egy test feldarabolása még életében kezdődött. Így zárták le egy meggyilkolt orosz rapper ügyét.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet