A mai nőknek rengeteg sztereotípiát sikerült lerombolniuk az utóbbi években.

Ragadd magadhoz a boldogságod

Ahhoz, hogy nőként boldog lehess, a saját kezedbe kell venned az irányítást. Nem szabad ragaszkodnod azokhoz a sztereotípiákhoz, amelyek gátat szabhatnak saját boldogságod eléréséhez.

Wonder Woman
Vedd Kezedbe Az Irányítást! / Fotó: Dc

Összegyűjtöttünk néhány olyan dolgot, amin ha változtatsz, könnyebben érheted el a boldogságot a párkapcsolatban is.

A feminizmus nem egy szörny, amely férfiakat akar bekebelezni

Miért övez ekkora utálat nők és férfiak részéről egyaránt egy egyszerű szót? Mi váltja ki a feministát lesajnáló jelzőként használó emberek haragját egy vitában egy nő védelméről? Jó, igen, címke: ám egy összefoglaló jelentést hordoz. A legtöbb ilyen vita noha online hangzik el,mert az embereknek kényelmetlen a véleményüket szemtől szembe vállalni.

A mai nőknek rengeteg sztereotípiát sikerült lerombolniuk az utóbbi években.

Adj esélyt magadnak

Mr Bean Love GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Love GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Sok nő bizonytalan abban, hogy meghozza a döntést az életét vagy párkapcsolatát illetően. Félnek az elutasítástól, ezért nem mernek kezdeményezni. De itt van az ideje, hogy esélyt adj magadnak és ne várj arra, hogy a férfi tegye meg az első lépést. Hiszen lehet, hogy épp ez által fog rád találni a boldogság

Ismerd fel az érzéseidet

Sad Britney Spears GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Sad GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Hatalmas lépés a szerelmi életed kontrollálásában, ha felismered és elfogadod saját érzéseidet. A nők többségének szüksége van arra, hogy kibeszéljék a szerelemmel kapcsolatos érzéseiket. De szükségük van arra a szabadságra is, hogy belevágjanak vagy éppen befejezzenek egy párkapcsolatot. Nem kell kellemetlenül érezned magad, ha úgy érzed ki kell lépned egy kapcsolatból, még akkor sem ha a társadalmi elvárások mást diktálnak. Jogod van megtalálnod a boldogság azon formáját, amely leginkább a te személyiségedhez illik.

Az önbizalom az egészséges párkapcsolat titka

Stripping Demi Moore GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Stripper GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Megtenni ez első lépést vagy egy fontost párkapcsolati döntést meghozni bátorságot és magabiztosságot igényel. Egy magabiztos nő az élet bármely területén figyelemreméltó és tiszteletet parancsoló. Minden nőnek fontos tisztában lennie azzal, hogy mit is vár el egy párkapcsolattól, hogy biztosítsa saját biztonságát és boldogságát. A férfiak számára is sokkal vonzóbb egy merész és magabiztos nő.

Törd meg a sztereotípiákat

Wake Up Friends GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Friends GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Az elmúlt években a nők sikeresen cáfoltak rá számos sztereotípiára az élet különböző területein. A szerelmi élet területén is történtek áttörések. Nem kell, hogy továbbra is a sztereotípiáknak megfelelve élj, és kövesd azoknak az elképzeléseket, amelyek már évekkel ezelőtt elvesztették a jelentőségüket.

Mutass példát

Sharon Stone Smoking GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Sharon Stone GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

A nők mindig példát mutattak a fiatalabb generációk tagjainak. A gyerekek mindig felnéznek az anyjukra, és a lányoknak pedig példaképet jelent egy nővér. A nőknek most mindenki számára meg kell mutatniuk a helyes példát. Nincs jobb példakép, mint egy erős, határozott és magabiztos nő.

7 tény a nemi szervedről, amiről lehet, hogy még nem is tudsz

7 tény a nemi szerved anatómiájáról Létezik egyáltalán a G-pont? A G-pont felfedezése egy német tudós, Dr. Ernst Gräfenberg nevéhez fűződik, aki a hüvely elülső falán, bemenetétől mintegy 5 centire állapította meg azt a területet, melynek izgatásával elérhető az orgazmus.

A mai világ szabadsága lehetőséget biztosít a kiteljesedésre az élet minden területén. Ahogy az egykori First Lady, Michelle Obama mondta: „Nincs olyasmi, amit mi nők ne tudnánk elérni”

Köszönjük, ETimes!

További hasznos témákat találsz a ContextUs Élet+Stílus rovatában!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.