Gyurta Gergely világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó a jövőben Hosszú Katinka csapatában készül.

Pletykák terjengtek

Mint arról beszámoltunk, elterjedt a pletyka, hogy az utóbbi visszavonulásának bejelentésére készült az úszónő. Azonban egy interjú során Hosszú Katinka megcáfolta a pletykák létjogosultságát.

Hozzátette, hogy a média nem állt mindig az ő oldalán és többen leírták már. Azonban hozzászokott ahhoz, hogy olyan hírek jelennek meg róla, amelyeknek semmi valóságalapja nincsen.

Ez már biztos

A legújabb bejelentés alapján Gyurta Gergely világ- és Eb-bronzérmes úszó a jövőben a csapatában, az Iron Swimben készül majd – hozta le a Blikk is. A hírt a háromszoros olimpiai bajnok úszónő jelentette be csütörtökön a közösségi oldalán.

“Nagy az öröm! Gyurta Gege immár az Iron Swim tagja! Együtt nyomjuk a felkészülést” – írta az úszónő bejegyzésében.
A 30 éves Gyurta Gergely 2013-tól az Újpest versenyzője volt, de a Nemzetközi Úszóligában (ISL) már erősítette Hosszú akkori csapatát, a Team Iront.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.