A képeken egy hűséges kutya látható, amint elhunyt gazdája kihűlt helyén ül, miután a férfi egy kórház előtti padon elhunyt.

Legjobb barátok

A férfi egy 60 éves hajléktalan volt, és a kutya akkor is mellette maradt, amikor az Igazságügyi Szakértői Intézet orvosszakértői eltávolították a holttestet – számolt be róla a Daily Star.

Huseges-Kutya-Elhunyt-Hajlektalan-Gazdaja-Mellett-Ul-2
/ Fotó: CEN
A kiskutyát reggel 7 óra körül vették észre a külső klinikák csapatának munkatársai. Eredetileg a járókelők azt hitték, hogy a férfi pihen, a kutyának ugyanis a férfi lábán volt a feje.

Elkezdtem nézni az egész jelenetet, és szegény kölyökkutya ide-oda járkált. Az igazság az, hogy a szenvedés és a bánat teljesen kiült az arcára. Egymásra vagyunk utalva, az állatok és mi

– nyilatkozta egy férfi.

Jó helyre kerül

Pozitív fordulatként az egészségügyi személyzet összebarátkozott a kutyussal, és Dr. Jose Antonio Herrera Dalmau most örökbe fogadta az állatot.

A helyi lapnak azt mondta: „Már időpontot kértem állatorvoshoz, mert a kutyának megsérült a lába. Nem törött, de sérülés van rajta” – aggodalmaskodott a kutyus új gazdája. A kutyát egyébként Leónak fogja nevezni.

Huseges Kutya Elhunyt Hajlektalan Gazdaja Mellett Ul 3
/ Fotó: CEN
A kutya elsőre nem is volt hajlandó hazamenni vele, mivel a pad mellett várta már elhunyt gazdáját, így végül a karjában kellett elvinnie az állatot.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk