Hallgatom Elszállt pillanatok Ialaz új videóklipjében, a Flying in the...

Elszállt pillanatok Ialaz új videóklipjében, a Flying in the Sunban

Promóció

Megjelent az Ialaz legújabb, Flying in the Sun című számához készült videóklipje. A downtempo, trip-hop stílust képviselő zenekar klipjében először láthatjuk a formációt új, teljes felállásban. A dalt gyors táncolós részek és elszállt pillanatok teszik különlegessé.

Elszállós pillanatok

Promóció
- Advertisement -

“A dal elég hosszú és dinamikus ívet ír le, kezdeti morzsái még Máltán születtek, a Nap felé repülő drón is a kis mediterrán szigetre utal, ott rögzítettem az egyik naplementét. Az volt a cél, hogy az egész új Ialaz-hangzást megmutassa 6 percben. Egymást váltják benne a gyors táncolós részek, majd az elszállós nyugodt pillanatok, ami kifut egy hamisíthatatlan Svajcsik-gitárszólóban. Koncerten már játszottuk, és a közönség visszajelzései is arra motiváltak minket, hogy ehhez a dalhoz készítsünk először klipet” – mondta a zenekar alapítója, Zalai Richárd a dalról és a hozzá tartozó klipről.

Ialaz zenekar / Fotó: Emil Chalhoub

Flying in the sun számuk azonban csak a kezdet, a tervek szerint még több dallal és videóklippel is készülnek, így hamarosan a zenekar új énekesnőjét, Márkus Lizát is megismerheti majd a közönség.

A zenekar története 2014-re nyúlik vissza, amikor az Ialaz, azaz Zalai Richárd Balázs a nyugodt atmoszférateremtés specialistája, 2014-ben élete első, Manoyának készített remixével megnyerte a közönségdíjat, melynek köszönhetően a dal világszerte is megjelenhetett és nemzetközi ismertséget hozott számára.

IALAZ – Speed of Light (Official 4K Music Video)

Music video by IALAZ performing “Speed of Light”. http://www.ialaz.com http://www.facebook.com/ialazmusic Subscribe: https://www.youtube.com/channel/UCpugObV…

2017-ben a zenekar meghívást kapott az egyik legnagyobb litván zenei fesztiválra, a Galapagaira. A nyarat követően 1 hónapos amerikai körutazás következett, ahol a Speed of Light dalhoz tartozó videóklipjüket is rögzítették.

A járvány csendülésével turnéra indulnak

Tavalyig bezárólag játszott az Ialaz Romániában, Szlovákiában, Csehországban, Lettországban, Litvániában és Máltán is. Bízva, hogy a jelenlegi helyzet nem húzódik el sokáig, 2020-ban várhatóan Szerbiában, Lengyelországban és Észtországban is megismerhetik majd a zenéjüket.

A közmédiát köteleznék, hogy több hazai zenészt mutassanak be, hogy segítse a járvány miatt bajba jutottakat

A koronavírus-járvány az élőzenei és fesztiválszektor azonnali és teljes leállását okozta. Gyors beavatkozásra van szükség, hogy a zenészek és segítőik a korlátozások lejárta után visszatérhessenek munkájukhoz, és ne kerüljenek csődhelyzetbe a következő hónapokban – állapítja meg a Music Hungary Szövetség MTI-hez hétfőn eljuttatott dokumentumában.

2020-ra sok mindenen ment keresztül a formáció, például összeállt a végleges zenekar is: Márkus Liza (ének), Svajcsik Kristóf (gitár), Halász Máté (dob), Zdosek Ádám (basszusgitár), Zalai Richárd (billentyűk).

IALAZ – Flying to the Sun (Official Music Video)

No Description

Sőt, a korábbi dalírási metódust pedig felváltotta a közös dalszerzés öröme.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3