Idén is #elnök lehetsz: újból kifut a partihajó a Balaton Soundon

Immár harmadik éve rendezik meg a zamárdi fesztivál Siófokra teleportált Boat Parties projektjét, ami idén a Balaton Sound és Veuve Clicquot együttműködésében valósul meg. Miután Zamárdi kikötőiben nem tud akkora hajó parkolni, amekkorára a szervezőknek szüksége van, ezért esett a választás a siófoki Bahart kikötőre. 

A Badacsony nevű, limitált, 300 fős katamaránon igazán minőségi szórakozási lehetőségekkel kecsegtet az idei program is. Fellép a német techno színtérről Ellen Allien, hybrid live acttel jön a Booka Shade duó, érkezik az ibizai közönségkedvenc Patrick Topping, a tavalyi nyár slágerét jegyző CamelPhat duó. És back-to-back szettet tol Agoria és Scuba.

A hab a tortán pedig az idei évben egy extra boat party a drum and bass szerelmeseinek: a Bladerunnaz csapata Rene LaVice-t hozza el kanadából. 

A szervezők idén is ingyenes transzfert biztosítanak a fesztiváltól a siófoki kikötőig (a buszok mindig 1 órával a hajó nyitása előtt indulnak a fesztiváltól).

Camelphat & Elderbrook ‘Cola’

Download & Stream: https://defect.click/DFTD523D Buy on vinyl: https://defected.com/camelphat-elderbrook-cola-12-vinyl.html ‘Cola’ had barely touched the gro…

Az elmúlt két évben teltházzal pörögtek ezek a bulik, tehát érdemes mindenkinek bebiztosítania már most a részvételét, ha nem akar lemaradni a limitált nappali ringatózós topogásról a Balaton közepén.

28B6A60490Cd0E533C6536B81322Cc22 640
Balaton Sound, 2017/ Fotó: A Sound Hivatalos Weboldala

A Sound-bérlettel rendelkezők kedvezményes áron válthatják meg belépőiket a hajós programra.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból