A nemrégiben még koronavírus-fertőzött Idris Elba segítséget nyújt a nehéz helyzetbe került farmereknek és vidéki termelőknek.

A Spíler színésze is megfertőződött

Idris és Sabrina Dhowre Elba az Egyesült Nemzetek jószolgálati nagyköveteiként 40 millió dolláros alapot hoztak létre az ENSZ Nemzetközi Mezőgazdaság-fejlesztési Alapjával együtt. Közösen szeretnék támogatni a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került farmereket és vidéki termelőket.

Idris Elba Felesege Koronavirus Adomany
Idris Elba És Felesége, Sabrina Dhowre A 2019-Es Golden Globe-Gálán, 2019. Január 6. / Fotó: Steve Granitz / Wire Image

Mint ismert, ellentétben Jared Letóval, aki az elvonulása miatt nem is hallott a világjárványról, Idris Elba nem csak, hogy értesült, de el is kapta a koronavírust. Elba pályatársa, Tom Hanks és felesége mellett az elsők között volt a hírességek listáján, akik megfertőződtek.

Ők azok a világsztárok, akik pozitívak lettek koronavírusra

Ők azok a világsztárok, akik pozitívak lettek koronavírusra A legnagyobb felfordulást talán a híres színész, Tom Hanks és felesége, Rita Wilson okozta, amikor március 11-én bejelentették az Instagramon, hogy pozitív lett a koronavírus tesztjük. Pár napja rosszul érezték magukat Ausztráliában, a megfázás és az izomfájdalom tüneteit észlelték magukat, ami enyhe lázzal társult.

Hankséket már ki is engedték a kórházból, ahogy Elbát is.

Megváltoztatta az életüket a vírus

Elbának és feleségének alig voltak tüneteik bevallásuk szerint, de a színész szerint a vírus így is nagyon ijesztő volt számukra, és megváltoztatta az életüket.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nem mi irányítjuk a világot. Szerintem minden évben kellene tartani egy hét karantént, csak hogy emlékezzünk erre az egészre.[/perfectpullquote]

– mondta a színész az Associated Pressnek. A felesége, Dhowre hozzátette, “el szokás felejteni, hogy a szegények 80 százaléka vidéken él. Nem akarjuk, hogy elfelejtsék őket, aggódunk miattuk, ezért hoztuk létre ezt az alapot.”

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet