Így táncol Theresa May az ABBA slágerére – Videó

Megtartott a brit Konzervatív Párt az éves kongresszusát, amelyet egy szokatlan jelenet színesített. Theresa May miniszterelnök, a párt vezetője táncolt a színpadon, vagy legalábbis megpróbálta.

Miközben az ABBA Dancing Queen című dala szólt, May tett néhány furcsa mozdulatot, aztán kicsit később újra és újra nekikezdett – írja az NLCafé a The Guardian cikkére hivatkozva.

Itt van Cher első száma az ABBA-dalokat feldolgozó új albumáról!

A Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) olyan uptempo klub dallam, amit valószínűleg simán lehet majd hallani Sohoban is a közeljövőben. Mark Taylor a producere, akivel Cher már régóta dolgozik együtt. Az ABBA-számokat feldolgozó album többi része szeptember 28-án jelenik meg.

A közönség állva tapsolta, bár azt nem tudni, hogy a táncot dicsérték, vagy azt, hogy vége lett a műsornak.

Theresa May dances on to the stage at the Tory party conference

Theresa May arrives on stage to Dancing Queen, swaying her hips, in a self-deprecatory reference to her trip to Africa. May says there are some things she wo…

Azt biztos, hogy May mostani performansza annyira nem volt kínos, mint amikor idén augusztusban Dél-Afrikában táncolt egy kicsit. Sőt, ez az előadás szándékos, önironikus utalás volt a korábbi táncára.

Theresa May dances (again) as she wraps up Africa trip

The British prime minister has another go at dancefloor diplomacy after joining the head of UN Environment, Erik Solheim, on the UN campus in Nairobi to anno…

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból