Az internet legmélyebb bugyraiban a karácsony nem jelent mást, mint Mikulás-pornót.

Habár a karácsonyhoz hozzátartozik minden gyerekkorunkban megszokott körítés, az angyalkáktól elkezdve a fadíszítésig. Ez néhány nagy pornóstúdió számára olyan jelenetek felvételét jelenti, amelyekben a Mikulás elkap mondjuk egy későig fennmaradó háziasszonyt.

Bár a tavalyi és a tavalyelőtti év olyan alkotásokkal ajándékozott meg mindent, mint a Ho Ho Ho…Santa Gave Me Anal for Christmas Jules Jordantől. De megemlíthetnénk a Sneaky Santa-t a Reality Kingstől is. Az idei mű bemutatására még nem került sor.

A karácsony az ünnepi filmek fő forrása, így nemcsoda, hogy a felnőttipar is rátette kezét, főleg, mivel a pornófogyasztás megcsappan az ünnepek alatt.

A Mikulás szerepeltetése pedig nyilván sok karácsonyi film megmentője, így a pornógyártás is beveti nézői ösztönzésképp az ünnepi időszakban.

Ez viszont még nem magyarázat arra, hogyan szexualizálják a családi szellem mintaképeként funkcionáló, haspók karaktert. Hogy választ kapjunk erre a kérdésre, amit valószínűleg soha senki nem tett fel, nézzük meg, mit mondanak a Mikulás karakterét megformáló pornószínészek!

1513834754903 Img 2537
Steve Holmes És Holly Hendrix A “Ho Ho Ho…Santa Gave Me Anal” Forgatásán

Dick Chibbles azt mondja:

Nem igazán készülök sehogy a szerepre.

Dick Chibbles, aki már 17 éve dolgozik a szakmában, közel 2000 jeleneten van túl, és néhányszor Télapót is játszott már. A legtöbb pornószínész így van ezzel, mint valami bábok. Az ő dolguk csak annyi, hogy keményedjenek meg, tegyék a dolgukat, és végezzenek, amikor a rendező azt mondja. Bármilyen forgatókönyvvel működnek, és egyébként olyan sokszínű karaktereket kell megformálniuk, hogy készen állnak akármibe fejest ugrani.

A pornó még a húsvéti nyuszit is erotikussá tudja tenni, jegyzi meg Keiran Lee, szintén jópár bizarr szereppel a háta mögött.

Chibbles számára a Mikulás-szerep majdhogynem felüdülés. Eltér a pornó-archetipikus tanár, postás karakterektől. Sőt, könnyebb eljátszani, mint egy ügyvédet vagy rendőrt. Egy ilyen helyzetben nem egy adott karakter személyisége vagy, hanem egy társadalmi szerep.

Persze könnyebb pár ho ho ho-t és más Mikulás-beszólásokat bedobni, mint mondjuk rendőri zsargont használni. Sean Lawless szerint:

Egy Mikulás-pornóhoz közelíteni, bármilyen nevetséges is a szerep, nem más, mint akármilyen szerephez, a piros ruhán, a hosszú göndör parókán és a műszakállon kívül.

Sokszor esélyük sincs az előadóknak, hogy saját maguk döntsenek a Mikulás-szerep megformálásának mikéntjéről. Hogyan tudnák beépíteni az ikonikus fehérszakáll karakterét a saját erotikus szerepkörükbe, amikor, ahogy Steve Holmes mondja, az egyik ilyen forgatáson nem is volt előre megírt szövegkönyv. Ott, helyben tudta meg, hogy a Mikulást kell eljátszania.

Holmes erre is csak megrántja a vállát, ezt is hozzásöpörve a pornóipar furcsaságaihoz:

Nekem egyáltalán nem számít, milyen karaktert kell játszanom, amíg szexelhetek egy jó csajjal.

Végül is, bárki el tudja különíteni a Mikulás-legendát a pornótól:

Ha belegondolsz, a Mikulás sokkal inkább egy ijesztő figura, mint barátságos. Házakba tör be, és egész évben figyeli a gyerekeid

– mélázik Chibbles. A Mikulás-legendát egy csipet cinizmussal körítve elég sötét mélységekbe juthatunk a frivol végletekig. A pornó valójában szereti az aranyos, gyerekbarát jellemzőket az érzéki örömökben elmerülőkkel vegyíteni. Ezek a filmek gyakorlatilag olyan jelenetekből állnak, amelyek az egész helyzet abszurditását hangsúlyozzák.

Először is, egy nevetséges karakternek tekintem magam, úgyhogy a szokatlan jellemzők és flörtölések belecsempészése számomra jó móka. Minél ostobább karakter, annál jobban tudom magam beleélni. A Mikulás példájával az élen

– beszél Holmes a tavalyi Ho Ho Ho…Santa Gave Me Anal For Christmas forgatásáról. Akármilyen túlfűtött is legyen egy jelenet, a rendezők és színészek sokszor nem tudnak ellenállni a helyzet humorának a konstans ho ho ho-zással és az utalásokkal a jók és rosszak listájára.

Valójában egyik színész sem biztos benne, a közönség mit vár egy karácsonyi pornótól. De azt sem tudják, hogy egyik film akármiben jobb lett-e, mint a másik. Holmes tudja, hogy a tavalyi alakítása Holly Hendrix-szel népszerű volt, de nem biztos benne, hogy a lány, a szex vagy az improvizált Mikulás-komédia miatt. Annyit tud, hogy Mikulást játszani vicces volt, és könnyű.

Egy részlet kivételével. Azt minden pornószínész elismeri, hogy a piros jelmez irtó meleg és undorítóan izzadt lesz a forgatás során. A legtöbbjük szerint ez az egyetlen nehézség a gyerekkori ikon szexualizálásában.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.