Noha az Index nem csak címlapon számol be Szájer József lemondott EP-képviselő orgiaügyéről, az egyik cikküket levették az oldalról.

Gyorsan visszahívták a cikket

Egyik olvasónk hívta fel a figyelmet az Index egyik cikkére, ami néhány perccel a publikálás után, lekerült az oldalról, és a lenti fotó fogadja azt, aki rátalált a linkre.

Index Szajer Jozsef Orgia
Az Indexről Visszahívott Cikk Linkjének Megnyitása Után Ez Fogadja A Látogatót / Fotó: Contextus

Itt a fotó a házról, ahol a Szájer-féle brüsszeli orgiát tartották címmel írta a hírportál a cikket.

Az orgia helyszíne már nem fért bele az Indexnek?

Az Indexet egyáltalán nem lehet azzal vádolni, hogy ne számolnának be a lemondott Szájer József körüli botrányról, hiszen címlapon is foglalkoznak az üggyel. Sőt, egy rövid portrét is készítettek Katedrától az ereszcsatornáig – Szájer József életútja címmel.

Kapcsolódó cikk

A fenti cikkben szemléztük a brit Mirrort is, amely fotót is közölt a orgia feltételezhető helyszínéről. 

Kapcsolódó cikk

Olvasónk szerint az Index vezetése későn vehette észre, hogy kiment a cikk vagy meggondolta magát az, aki visszahívta az ismeretlen szerző  publikált cikkét.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.