Egy fotón látszik, amint egy brazil influenszer sérüléseit mutatja be, amelyeket állítólag volt barátjától szenvedett el a nagyszülei és a kisfia előtt.

Pedig a férfi volt hűtlen

Milena Peixoto az Instagram-on elmondta 298 000 követőjének, hogy milyen sérüléseket szenvedett, amikor a hétvégén állítólag megtámadta volt barátja. Azt mondta, hogy a haja kitépése mellett ököllel ütötte torkon, ezek után jelentette fel a rendőrségen – írta a Daily Star.

Influenszer-Csaladon-Beluli-Eroszak-Instagram-2

Az influenszer azt mondta, hogy a támadás azután történt, hogy szakítani akart a férfival, miután Wenderson megcsalta őt. Állítólag Bodoco településről Granito településre utazott, kifejezetten azért, hogy megtámadhassa a nőt.

“Sajnálom a fiamat, amiért ilyen apja van. Sajnos nem tudtam, hogyan válasszam ki a megfelelő apát” – posztolta oldalára.

A nő teljesen kiborult

Az influenszer videófelvételeket is közzétett Instagram-oldalán, az egyik klip pedig láthatóan a biztonsági kamera felvételeit mutatja a támadáskor.
Egy másik klippen pedig látszik, hogy a fiatal nő visszatér a házába, hogy egy hajcsomót mutasson a padlón, miután azt állítólag a férfi kitépte.
Influenszer-Csaladon-Beluli-Eroszak-Instagram
“Megvert a nagyszüleim és a fiam előtt. Ők pedig teljesen kétségbe estek, és akkor sem hagyta abba. A nagyszüleim idősek és egészségügyi problémáik vannak, a fiam pedig 10 hónapos. Négy évig voltunk kapcsolatban, aztán felfedeztem a viszonyát. Úgy döntöttem, elmondok itt néhány igazságot” – fakadt ki a nő.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.