Követem Sztárok Meztelen szelfikkel küzd az Instagram-modell a koalák megmentéséért

Meztelen szelfikkel küzd az Instagram-modell a koalák megmentéséért

Promóció

Kaylen Ward amerikai instagram modell meztelen szelfit küld azoknak, akik támogatják az ausztrál bozóttűz-katasztrófa megfékezéséért dolgozó szervezeteket. Felhívásával eddig több mint 100 ezer ausztrál dollárt gyűjtött össze – írja a Daily Mail.

Promóció
- Advertisement -

Kaylen Ward eddig több mint 100 ezer ausztrál dollárnyi összeget gyűjtött össze a kontinensen puszító tűzvész áldozatai és a mentőcsapatok számára. A texasi modell azoknak a követőinek, akik legalább tíz dollárnyi (~2900 forint) összeget adományoznak valamelyik érintett szervezet számára, cserébe küld magáról egy aktképet.

Kaylen Ward Instagram-modell / Fotó: The naked philantropist

A felhívás megjelenése után Ward Instagram- és Twitter-fiókja felrobbant: százával érkeztek be hozzá a követők adományozó kedvét igazoló bizonylatok. A Los Angeles-ben élő modell jelenleg minden idejét azzal tölti, hogy válaszoljon a több mint húszezer üzenetre egy-egy személyre szabott képpel.

Promóció

Elmondása szerint a tűzvész pusztításáról készített apokaliptikus fényképek motiválták akcióját.

THE NAKED PHILANTHROPIST on Twitter

I’m sending nudes to every person who donates atleast $10 to any one of these fundraisers for the wildfires in Australia. Every $10 you donate = one nude picture from me to your DM. You must send me confirmation that you donated. Please RT #AustraliaOnFire #AustraliaFires

„Iszonyatos, ami Ausztráliában történik, minden jóérzésű ember aggódik és szeretne segíteni” – mondja Ward. Ezért megkérte követőit, hogy támogassák valamelyik mentésben részt vevő szervezetet, mint például a New South Wales-i és a Victoria Megyei Tűzoltóságot, a Vöröskeresztet, valamint jópár koalák számára fenntartott kórházat.

Ausztrália áttörő technikával tartaná fenn a nemi egyenlőséget a filmiparban

A Screen Australia, az ausztrál filmhatóság még 2015-ben indította el a KPI-t. A Key Performance Indicator a kulcsszerepek és munkakörök nemek közötti felosztását felügyeli. Az elmúlt három év statisztikái szerint 56%-os volt az arány a nők javára. A hosszútávú mutatót mostantól 50%-os rátán tartják a kontinensen.

Ward azt remélte, hogy a posztjával néhány ezer dollárt össze tudnak gyűjteni. Ehhez képest egy nap alatt kapott húszezer üzenetet.

Becslése alapján több mint százezer ausztrál dollár jött össze, és még többezer üzenetet kell feldolgoznia.

„Volt olyan, aki ötezer dollárt küldött, úgyhogy küldök neki ötven képet és videókat” – nyilatkozta. De a nemes ügy ellenére már történtek visszaélések is.

Az adományozók most olyanok között terjesztik ingyenesen az aktfotókat, akik nem is fizettek érte. Gusztustalanok, akik ebben részt vesznek, teljesen ellehetetlenítik a kezdeményezés célját

– fakadt ki Ward nemrég a Twitteren.

Kaylen Ward meztelen fotókat küld annak, aki legalább 10 dollárt adományoz az ausztrál tűzvész megfékezésére

A jótékony modell fiókját a felhívás után ideiglenesen törölte az Instagram, úgyhogy most egy új fiókot kezdett, amíg nem kaphatja vissza az eredetit.

Az Instagram inaktiválta a fiókomat, a családom kitagadott, a pasim azóta nem szól hozzám. De kit érdekel, csak mentsük meg a koalákat!

Ugyanakkor a modell kezdeményezéséhez csatlakozott néhány kollégája, és most együtt gyűjtenek tovább az ügyért. „Az elején iszonyatosan aggódtam. De öt perc múlva, ahogy a fiókom megtelt üzenetekkel, elszállt minden félelmem” – jelentette ki Kaylen Ward, aki tervez még hasonló akciókat a jövőbeli természeti katasztrófák ellen is.

Promóció
ForrásDaily Mail
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3