Egy orosz harci repülőgép egy tesztrepülésen egy házba zuhant, és meghalt a fedélzeten tartózkodó két pilóta, akik a szemtanúk szerint eszméletlenné váltak a volán mögött.

Egy harci repülőgép közvetlenül egy házba csapódott az oroszországi Irkutszk város felett, írja a DailyStar.

A hírek szerint két pilóta elvesztette az eszméletét, és megfulladt a pilótafülkében. A gép helyi idő szerint 17:47-kor szállt fel, de gyorsan abbahagyta a kommunikációt. Nem világos, hogy a pilóták miért fulladhattak meg – és azt sem erősítették meg, hogy megfulladtak-e vagy sem.
A rémült szemtanúk és a műszerkamerák által készített videók azt a pillanatot mutatták be, amikor a repülőgép lezuhant és felrobbant, a lángok a levegőbe csaptak, és füst gomolygott az ütközési zónából.
A jelentések szerint három gyereket evakuáltak a kétszintes lakóépületből, amelyet a Szu-30-as repülőgép sújtott, bár az épületnek nincs áldozata.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.