Itt egy The Cure-kollekció, ami tuti felkerül a karácsonyi kívánságlistánkra!

Miután előrukkolt egy exkluzív kollekcióval a Mr. Porter részére a hónap elején, Brendon Babenzien “Noah” márkája most a brit The Cure zenekarral közös kollaborációját jelentette be. 

A munkálatok végén aztán egy halom klasszikusnak mondható Noah-darabot kapunk majd, emellett mindennapi viseletre alkalmas cuccokat is, mint pólók, kapucnis pulcsik és könnyebb dzsekiket mind-mind a The Cure logójával ellátva és olyan grafikákkal díszítve, amit a banda album borítói inspiráltak.

Ilyen lesz például egy fehér póló, amit a zenekar 1979-es Boys Don’t Cry albumának pasztell színű borítójára mintáztak vagy a Harrington dzseki egy ““Standing on the beach, staring at the sea” felirattal, ami szintén egy 1986-os felvételre reflektál. 

A tejes Noah x The Cure-kollekciót november 30-án fedik majd fel a márka New York-i és Tokyo-i üzleteiben, a webshopokban és a londoni Dover Street Marketen is. Ezeken a különleges darabokon kívül Babenzien megmutatta magát kreatív igazgatóként az első kollekciójában a Billionaire Boys Club’s Bee Line-nal.

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból