A német szupersztár banda, a Milky Chance tegnap új dallal lepte meg a rajongóikat. Letisztult az Ego, ahogy azt várhattuk és megszokhattuk tőlük, de nekünk gyanús egy kicsit a szám.

Hirdetés

Mielőtt belemennénk a kételkedésünk tárgyába, el kell mondanunk, hogy ez lesz a második stúdió albuma a bandának. A debütlemezt 2013-ban adták ki Sadnecessary címen.

Azonnal berobbant a köztudatba. Legismertebb daluk a Stolen Dance, a Down By The River és a Stunner. Ám végre három évvel később meglep a Milky Chance minket egy újabb koronggal. A megjelenés 2017. március 17-re datálható.

Amikor először meghallottuk, azonnal fülbe mászott minden dallam. Második lejátszás után viszont bevillant valami:

Várjunk, nem ismerős valahonnan az alap?

Dehogynem! Az egyik kedvenc soundtrackünk az egyik kedvenc filmünkben. Nézzük csak:

Ha azon gondolkodtok, melyik jelenetben is hangzik el a Flash and the Pan slágere, segítünk: amikor Gerard Butler felkéri egy táncra Thandie Newtont.

Persze, lehet vitatkozni, hogy mennyire hasonlít a dallam az 1978-ban kiadott Waiting for a train című számra. De még azon is elgondolkodhatunk, hogy ha nem csak nekünk tűnik fel ez a párhuzam, akkor vajon ez tudatos nyúlás-e a Milky Chance részéről.

De az biztos, hogy az Ego nem várat magára sokáig, hogy a toplisták elejére ugorjon. Nagyon fülbemászó, eltisztult és a megszokott Milky Chance-érzést átadja.

Ha elő akarod rendelni a Blossom című új lemezt, akkor ITT megteheted.

#weboldal | #facebook | #twitter | #instagram

Hirdetés