BRÉKING Jai Paul nem várt módon tért vissza a köztudatba,...

Jai Paul nem várt módon tért vissza a köztudatba, hogy a brit tehetségeket istápolja

Promóció

Jai Paul három évig nem is volt reflektorfényben, hogy olyan dolgokat csinálhasson, amit egy Jai Paul csinál, amikor nem zenél. Mostanában aztán újra feltűnt egy fotó formájában egy ingatlanfejlesztő magazinban. 

Promóció
- Advertisement -

A zenész, testvérével, A. K. Paullal egyetemben találtak egy állandó lakhelyet a Paul Intézményüknek egy korábban szórakozóhelyként üzemelő épület formájában, Nyugat-Londonban.

PropertyWeek on Twitter

Exclusive: Cult music figure @jai_paul takes space at White City Place for the Paul Institute https://t.co/SIep8o3ZwW https://t.co/nCrn0pHXog

A Property Week szerint ez egy zenészek és művészek kollektívájának létrehozott hely a brit tehetségek támogatása érdekében.

Nyugat-London az a hely, ahol számunkra minden elkezdődött, így nem is tudnánk megfelelőbb helyet új otthonunknak, mint a Rotunda. 

Tavaly tűnt fel egy hirdetés, amiben tervező gyakornokokat kerestek a Paul Institute számára, amikor még nem nagyon terjedt el a tervük híre. 

Jai Paul – Jasmine (Demo)

Written and Produced by Jai Paul. Vocals, Guitars, Drums, Synthesisers, Programming and FX by Jai Paul. Bass Guitar by Anup Paul. Sound Design by Anup Paul. Engineered and Mixed by Jai Paul. Mastered by Anup Paul. Recorded at home in London, England. Sticker Design by Jai Paul. ‘Alpha Kufi’ Type by Agung Yuwanda.

Jai Paul két trekket adott ki 2011-ben és 12-ben, de nem nagyon láttunk tőle kreatív megnyilvánulást azóta. A Bandcampen gyorsan feltűnt egy demó-gyűjteménye még 2013-ban, de aztán gyorsan le is vették. 

Promóció
ForrásDazed
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3