Jakab Péter hosszú posztban üzent Majkának a legújabb, rendszerkritikus dala körül kialakult botránnyal kapcsolatban.

Jakab Péter már egyszer kifejtette a véleményét Majka Azt beszélik a városban című daláról, amiben a rapper többek között őt is kritizálta. A rapper közösségi médiaoldalán reagált az őt ért támadásokra, amiben kikérte magának, hogy a NER kegyeltje lenne.

A Jobbik volt elnöke nem hagyta annyiban a dolgot, és egy újabb Facebook-poszttal reagált, írjaBlikk.

Majka szerint nincs jogom kritizálni őt Szijjártó meg a TV2 miatt, mert a Jobbikban vállalhatatlan emberek vannak. Kedves Majka, én a Jobbikból kiléptem, amint világossá vált, hogy ez a párt összejátszik a Fidesszel.

“Te viszont még mindig a TV2-t tolod, és ezzel – ha akarod, ha nem – a Fidesz hazug propagandáját népszerűsíted. Mészáros pénzén. Tudod, ez az a pénz, amiről nem egy város beszél, hanem egy ország. Mert ez a pénz nem az övé, hanem az országé. Most mégis Mészáros költi. Rád is. Szóval én azt hiszem példát mutattam. Otthagytam a Jobbikot, hogy egy jobb Magyarországot építhessek azokkal, akiknek valóban elegük van a rendszerből, és nemcsak énekelnek róla. Most te jössz.”

Mert a dalod tényleg jó, de amíg te is a rendszert szolgálod, valójában ez a dal sem több, mint a színházadban díszlet

– jelentette ki a politikus.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.