Billie Eilish videóklipet készített a No Time to die James Bond-főcímdalhoz

A videóklipben Billie Eilish mellett feltűnik a James Bond új részének, a No time to die-nak (Nincs idő meghalni) főszereplője, Daniel Craig is.

Részletek a filmből

Elkészült a No time to die (Nincs idő meghalni) című James Bond-film főcímdalának videóklipje, jelentette be büszkén közösségi oldalán az énekesnő, Billie Eilish.

Billie Eilish No Time To Die Video
Billie Eilish A No Time To Die Című Dal Klipjében / Fotó: Billie Eilish Hivatalos Youtube-Csatornája

A No Time to Die című dalt idén, február közepén mutatták be, amelyet aztán Eilish a Brit Awards gálán adott elő élőben Hans Zimmerrel. Még a koronavírus-járvány előtt sikerült leforgatni a videóklipet, de csak most mutatták meg a nyilvánosságnak, írja a Dazed.

Pierce Brosnan elmondta, részegen Tarantino felvázolt egy James Bond-filmötletet

Pierce Brosnan a brit Esquire-nek adott interjút a Golden Eye című James Bond-film miatt. Az egyik legérdekesebb rész a Quentin Tarantino és közte történt eset. Mint mondta a videóban Brosnan, Quentin Tarantinóval a Kill Bill második része után találkoztak. – mondta a videóban Brosnan.

A videót Daniel Kleinman rendezte, aki 1995 óta dolgozik a 007-es ügynök történetein. Ő kezdte el a modern filmes technológiák használatát, mint például a CGI, a franchise-ban. Tehát az ő munkája tette lehetővé, hogy profi módon kivitelezett, korszerű akciójelenetekkel dúsítsák fel a sorozatot.

Повторюсь!!!Очень интересный и очень захватывающий сезон нас ждёт впереди,потому что интерес к фигурному катанию растёт не по дням,а по часам!И это очень здорово!!!!!

No Description

A klipben sem hazudtolta meg magát. Miközben Eilish fekete-fehérben énekel, részleteket láthatunk a filmből, amelyben Daniel Craig csókolózik, autósüldözésben vesz részt feltehetően új, környezetbarát autójával, és persze robbantgatnak is.

Főcímdal családi vállalkozásban

Billie Eilish a legfiatalabb előadó, aki főcímzenét készíthetett a kultikus James Bond-sorozathoz állandó szerzőtársával és bátyjával, Finneas Eilish-sel, Hans Zimmer és Johnny Marr közreműködésével.

Minden, amit tudni kell a Nincs idő meghalni című új Bond-filmről

Minden, amit tudni kell a Nincs idő meghalni című új Bond-filmről Mikor kerül a mozikba? A díszbemutató 2020. március 31-én lesz a londoni Royal Albert Hall ban, amit április másodikai premier követ. Legalábbis az Egyesült Királyságban. A Nincs idő meghalni tizedikén rajtol az USA-ban, a magyar mozik nyolcadikától kezdve vetítik.

Az idei év nagyon jól indult Eilish-éknek, hiszen rekordmennyiségű, négy díjjal tértek haza a Grammy-gáláról. Tavasszal a testszégyenítésről szóló, ütős szövegű klippel jelentkezett az énekesnő.

Billie Eilish – No Time To Die

Listen to “No Time To Die”, the theme song for the 25th James Bond film, out now: http://smarturl.it/NoTimeToDie Shop the “No Time To Die” 7″ Vinyl: https://…

A nyáron a brit közönség egyébként megszavazta minden idők legkedveltebb James Bondját is. Pierce Brosnan pedig egy interjúban beszélt egykori szerepéről.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból