Követem Élet + Stílus James McAvoy elárverezi az Oscaron aláíratott ingét egy jótékonysági...

James McAvoy elárverezi az Oscaron aláíratott ingét egy jótékonysági szervezet javára

Promóció

James McAvoy talált egy filctollat az Oscar-gálán. Ez pedig arra inspirálta, hogy rávegye a díjátadóra érkezett hírességeket, írják alá az ingét. Az akció pedig hatalmas összeget hozhat a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítványnak.

Promóció
- Advertisement -

A színész adta át a legjobb hangkeverés és legjobb hangvágás díjait az idei Oscar-átadón. Ezután a Vanity Fair Oscar-partijára is hivatalos volt, itt kérte meg Hollywood nagyjait, hogy dobják fel fehér ingjét egy-egy szignóval. Az este végére több, mint 20 sztár aláírását gyűjtötte össze.

KIKIÁLTÁS – A legnagyobb zenekarok kézirataira licitálhatsz – – ContextUs

A ContextUs.hu dalszöveg-aukciót szervez december 16-án, pénteken 18 órától, ahol a magyar könnyűzenei szcéna kimagasló tagjai ajánlják fel kézirataikat, amelyeket dedikálnak is. Mindezt egy nemes cél érdekében, a Csodalámpa Alapítvány támogatására, akiknek dolgozói súlyosan beteg gyerekeken segítenek nap mint nap.

Most már egy tíz dolláros adományért is meg lehet nyerni az inget a Prizeo oldalán. A pénz pedig a New York-i Ronald McDonald ház javára megy.

Persze, egy rögtönzött, alkohol által befolyásolt ötlet volt, de most elárverezhetem, és pénzt gyűjthetek egy szervezetnek, ami sokat jelent számomra

– írta McAvoy a kampány oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Calling all shirt and megastar lovers.I went to the oscars and got Graffiti’d by an absolute ton of acting royalty. (List of names below…I’m now a name dropper). I’m going to sweepstake this amazing shirt in aid of @rmhnewyork LINK IN BIO .It is an incredible charity that helps house and feed children and their families whilst they battle cancer. For just 10 bucks or pounds or whatever your currency is you can have the chance to win this shirt or some great secondary prizes and help some beautiful families. Please help if you can and if you can’t thanks for reading. All the best James McAvoy. @helenmirren @kerrywashington @michelleyeoh_official @bryanaholly @brielarson @samuelljackson @michaelbjordan @amanda.peet.1972 @melissamccarthy @sophiet @joejonas @nicholashoult @karamo @lisalibs @taylorswift @rashidajones @mimisotto @princesstagramslam @charlizeafrica @zoeisabellakravitz @prideofgypsies @lanacondor @elizabethbanks @rmhnewyork @mdceleste @prized #amyadams #francesmcdormand #prizeo #shirt #shirts #sweepstakes #celebrity #celeb #oscars #whosignedtheshirt #oscarsshirt #mdcproductions #rmhnyc #pediatriccancer #childhoodcancerawareness

James Mcavoy (@jamesmcavoyrealdeal) által megosztott bejegyzés,

Az alapítvány elnöke, Ruth Browne közleményben fejezte ki, hálásak McAvoy kezdeményezésének. A színész hosszú évek óta hű támogatója a rákos gyerekeket segítő McDonald háznak, írja a The Hollywood Reporter.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3