Követem Sztárok Jason Momoa igazán romantikus ajándékkal lepte meg feleségét

Jason Momoa igazán romantikus ajándékkal lepte meg feleségét

Promóció

Személyre szóló ajándékot adni igazi művészet: Jason Momoa bebizonyította, hogy az ajándékozás a szuperképessége.

Titokban tudta tartani

Promóció
- Advertisement -

A 190 centiméteres óriás Jason Momoában romantikus szív dobog. Az Aquaman színésze igazán személyre szóló meglepetéssel állt elő: titokban felújíttatta felesége, Lisa Bonet legelső kocsiját. A közel ócskavas-állapotú 1964-es Mustang nem csak a személyes emlékek miatt különleges: limitált gyártású, egyedi alkatrészekkel felszerelt, vagány oldtimer kabrióról van szó.

Jason Momoa és felesége, Lisa Bonet / Fotó: EPA/Nina Prommer

„Ez volt a legelső autója, amit magának vett. Tudom, hogy nem élhetjük újra az emlékeinket, de talán egyet-egyet feltámaszthatunk” – merengett el a sztár a rozsdamarta kasztni felett a videóban, miközben a kocsiról készült régi polaroid képeket nézegeti. A felújításban egy Las Vegas-i műhely volt segítségére, amely régi autók felújításával foglalkozik.

Az Életrevalók amerikai változata simán verte az Aquaman Marvel-filmet

Nagy meglepetést szerzett a Kevint Hart és Bryan Cranston főszereplésével forgatott The Upside, mely a nyitó hétvégi jegyeladásokkal a várakozásokat kétszeresen is felülmúlta. A film az STX filmstúdió első olyan produkciója, amely megnyerte a bemutató hétvégét és a Rossz anyák után a második legnagyobb nyitó bevételt érte el a cég filmjei közül.

A szerelők kezei közül akár még szebb és jobb állapotban kerülnek ki az egyébként már vastelepre való tragacsok, mint fénykorukban. Momoa sem számított arra, hogy ilyen remek munkát végeznek felesége egykori szemefényén a szakemberek.

Indulhat a családi túrakocsikázás

De Bonet és a pár két gyermeke, Nakoa-Wolf (11 éves) és Lola (13) meglepetése túlszárnyalta Momoa elképedését is, írja a Popsugar.

Úristen, ez gyönyörű! Csodálatos lett! Akárcsak az eredeti: nem túl feltűnő, csak épp amennyire kell!

– lelkendezett a romantikus gesztustól meghatottan a színésznő, amikor meglátta az újjávarázsolt járgányt.

MY WIFE’S FIRST MUSTANG

Directed By Damien Bray, @da_bray Restoration By Misha Munoz @DIVINE1CUSTOMS www.divine1customs.com https://www.youtube.com/user/Divine1Customs Music By Colt…

Bonet egy hálás csókkal köszönte meg férjének a meglepetést, majd a gyerekekkel együtt elsuhantak az első családi-nosztalgikus autókázásra.

Aloha everyone, this is 14 years in the making. I wanted to surprise my wife with her first car she ever bought and bring it back to life and into our family, Mahalo to @bigkemdizel for bringing me to @divine1customs to meet Misha, I could not have done this without the love and support they put into this project. Link in BIO! full video on our YouTube Channel! Directed by @da_bray , this was Damien’s directing debut for our company @on_the_roam this last year and he put this all together to show the amount of love that went into this restoration. Thank you to everyone involved and the crew! @ppgrefinish As always big Mahalo to @colterwall for the music from Imaginary Appalachia, sleeping on the blacktop & Caroline. Please give the full video a watch on YouTube. link in bio & story. Aloha J @reddigitalcinema #1965mustang #firstcar #lisabonet #shotonred #leitzcine

No Description

Jason Momoa, akinek fontos a környezetvédelem ügye is, tavaly tavasszal Budapesten forgatta a Dűne című filmet, és családjával együtt nagyon élvezték a hazánkban töltött időt.

Promóció
ForrásPopsugar
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3