Jennifer Aniston és Lisa Kudrow rendkívül szórakoztató, mini Jóbarátok-összejövetelt tartott

A Variety összehozta Jennifer Anistont és Lisa Kudrow-t egy önfeledt videóbeszélgetésre, még mielőtt mind a hat főszereplő viszontláthatja egymást az új Jóbarátok-epizód forgatásán.

Visszaszámlálás indul!

A rajongók már alig várják, hogy a koronavírus-járvány miatti forgatási stop után végre elkezdődhessen a különleges Jóbarátok-epizód forgatása, amelybe a legkíváncsibbak idő előtt be is pillanthatnak majd.

jennifer aniston lisa kudrow
Jennifer Aniston és Lisa Kudrow / Fotó: Variety

Addig is, a Variety összehozta egy jó órás videókonferencia erejéig Rachelt és Phoebe-t, azaz Jennifer Anistont és Lisa Kudrow-t, akik az Actors on Actors című műsorban nosztalgiáztak, beszélték ki a legújabb munkáikat és mindeközben remekül érezték magukat.

Az HBO Max bejelentette a Jóbarátok forgatásának várható időpontját

A Jóbarátok című kultsorozat befejező része óta folynak a találgatások, hogy vajon megérné-e folytatni a sitcom sorozatot vagy sem. Az év elején az HBO bejelentette, hogy egy különleges résszel folytatódik, majd mindenki kedvenc sorozata. A Jóbarátok sztárja, Jennifer Aniston pedig azzal lepte meg rajongóit, hogy egy kis jótékonykodásért cserébe a szerencsés rajongók bepillanthatnak a forgatási munkálatokba.

Volt szó a The Morning Show című sorozatról, amelyben Jennifer Aniston Alex Levy-t, Amerika vezető reggeli hírműsorának egyik műsorvezetőjét alakítja, amiért tavaly elnyerte a legjobb drámai női főszereplőnek járó SAG-díjat is. Érdekesség, hogy a másik főszereplőt, a szexuális zaklatással megvádolt riportert, Mitch Kesslert az a Steve Carell alakította, aki nemrég éppen Kudrow-val dolgozott együtt az Űrhadosztály című sorozatban. Kudrow továbbá a Feel good című Netflix-sorozatban is szerepelt, egy olyan anyát alakít, aki kidobta otthonról kábítószerfüggő lányát.

Feel Good | Official Trailer | Netflix

Mae Martin stars as herself, a Canadian comedian living in London, navigating a relationship with her new girlfriend, George and dealing with sobriety. Watch…

A (jó)baráti pletykálás során számos kulisszatitokra is fény derült a két cserfes színésznőnek köszönhetően.

Aniston felidézte, mikor találkozott Kudrow-val először – az olvasópróbán – és még arra is emlékezett, mit viselt a színésznő, aki már akkor is tökéletesen hozta Phoebe szerepét. Kudrow a megismerkedésük történetétől rögtön a The Morning Showra ugrott, mintha a közte eltelt 15 évben Aniston nem is csinált volna semmi mást – ezen a suta és hirtelen témaváltáson persze jót nevetnek.

Kudrow, az Aniston-rajongó

Érthető volt a sietség, mert Kudrow bevallotta, hogy a The Morning Show a kedvenc sorozata: végre talált valamit, amit együtt nézhetett a férjével. Dicsérte a kiváló a forgatókönyvet és elárulta, hogy Aniston fergeteges alakítása teljesen lenyűgözte őt. Elmondása szerint annyira átlényegült Alex Levy-vé, hogy szinte fel sem ismerte a képernyőn barátnőjét.

Something to do while SDing, I recommend #feelgood on @Netflix. @hooraymae #charlotte Richie #adrianlukis. www.netflix.com/feelgood. @feelgoodnetflix

No Description

„A történet eredetileg a New York-i reggeli műsorok és a média világáról szólt volna. Aztán 2017-ben beütött a #MeToo. Le kellett állni a forgatással és átírni az egész pilotot, amelybe egyáltalán nem volt nehéz beilleszteni a metoo-tematikát” – tette hozzá Aniston.

A Jóbarátok alkotója bevallotta, a faji sokszínűség háttérbe szorult

A Jóbarátok kultsorozat folytatása mellett számos érv szól, ha visszatérne a képernyőre a sitcom, bizonyos kritikákon szépíthetne is. A sorozat sikeressége ellenére a Jóbarátokat ugyanis sok kritika érte azért az elmúlt években, mert nem volt eléggé reprezentált a sokszínűség az epizódokban. Ezt később a sorozat egyik producere, Marta Kauffman is felismerte, írja a .

Aztán Aniston kérdezett az Űrhadosztályról, és sajnálkozott, hogy Kudrow karaktere börtönbe került. Kudrow elmondta, hogy rengeteg parókája volt a forgatás alatt, az viszont nem derült ki, hogy miért került börtönbe. Majd Carellt dícsérte.

https://www.instagram.com/p/B-ua1qin395/

„Csodálatos, nagyszerű, könnyed, profi – de mégis emberi lényről van szó, ugye? Nagyon szórakoztató volt vele dolgozni” – mondja kollégájáról.

Jennifer Aniston & Lisa Kudrow – Actors on Actors – Full Conversation

Jennifer Aniston (“The Morning Show”) and Lisa Kudrow (“Space Force”) reunite in Variety’s Actors on Actors #AtHome. The two actors reminisced on their time …

Amikor Aniston arról kérdezte, mit szeret jobban, producerként és színészként is részt venni egy filmben vagy ha csak színészként kell a mások által biztosított feltételek között játszani, Kudrow bevallotta, hogy a Jóbarátok óta nehezen köteleződik el.

„Attól tartasz, hogy már sehol sem lesz olyan jó dolgozni, mint a Jóbarátokban? Ezt megértem” – mondja Aniston.

Got @hbomax … #friends #thecomeback #valeriecherish

No Description

„A Jóbarátok nem csupán tíz éven át tartó megfeszített munkát jelentett. Az a sorozat azért szólt akkorát, mert mindannyian jó viszonyban voltunk egymással. Nem csak a szerepünkhöz meg a szerződésünkhöz ragaszkodtunk. Azóta is imádjuk egymást. Így működött a szereplőgárda. Azt hiszem, egy részem bele is halt. Nem tudnám újra megcsinálni” – váltott érzelgősre Kudrow.

Aniston és Kudrow is imádják a Jóbarátok-bakikat

Aniston bevallotta, hogy imád Jóbarátok-részeket nézni. A karantén alatt össze is jöttek Courteney Cox-szal, akivel bakiparádét néztek a neten, és jóízűeket nevettek magukon. Kudrow megjegyezte, hogy ő is órákon át nézte a csetlés-botlásaikat.

Jóbarátok Bakik OBrian műsorában 1 rész

2. része: http://www.youtube.com/watch?v=arGnM5qXk4Q

Aniston felidézte, hogy Kudrow rendszeresen elnevette magát a poénjai után, vagy sok esetben már végig se bírta mondani a nevetéstől. Ilyenkor mindig kiszólt a közönségnek, szabadkozott, hogy sajnálja, de annyira vicces.

5 ok, hogy folytatódjon a Jóbarátok – és 5 másik, hogy inkább mégse

Amióta hivatalosan is bejelentették, hogy visszatér a Jóbarátok, a rajongók alig várják, hogy viszontláthassák Rosst, Rachelt, Monicát, Chandlert, Phoebe-t, and Joey-t a képernyőn. Csakhogy nem a szereplők fognak visszatérni, hanem a színészek. Egyelőre azt lehet tudni, hogy mind a hatan közösen fognak nosztalgiázni a ’90-es évek egyik meghatározó sorozatának forgatásán szerzett emlékeikről.

„Aztán ott volt a dudás jelenet, amikor elkezdtél a duda hangján énekelni, én teljesen kész voltam, nem bírtam visszatartani a nevetést, de egyikünk sem tudta” – emlékezett vissza a jelenetre Aniston, mire Kudrow megjegyezte, hogy csak rájött a köhögés, de semmi gond.

Ross playing the bagpipe bloopers HILARIOUS

hilarious

Az új epizódról vagy extra részről annyit árultak el, hogy alig várják, hogy feloldják a forgatási stopot és nekiláthassanak a munkának. Nem készül hozzá szövegkönyv, nem Phoebe-t és Rachelt fogják alakítani, ennyi már biztos, de jópár dolog számukra is meglepetés lesz.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból