Jennifer Anniston megtörte a Jóbarátok exkluzív epizódját övező csendet 

A Jóbarátok új, exkluzív epizódja, amiben a közkedvelt karakterek ismét találkoznak, a HBO Max streaming platform elindítását hivatott segíteni. A rajongók azonban ettől függetlenül is remegve várják a sorozat friss jeleneteit. Jennifer Anniston pedig néhány részletet elárult. 

Szuper lesz

A Jóbarátok új epizódja eredetileg a HBO Max népszerűsítését hivatott szolgálni, azonban a rajongók ettől függetlenül is izgatottan várják a felejthetetlen sorozat szereplőinek újraegyesülését.

jennifer anniston jobaratok e1597055116679
Jennifer Anniston szerint a Jóbarátok különkiadása szuper lesz / Fotó: Getty Images

Jennifer Anniston biztosította a rajongókat, hogy a sorozat új epizódjának bemutatására mindenképp sor kerül majd és szuper lesz. Elmondása szerint az eddigi késlekedések még több izgalmat és szórakozást biztosítanak a régvárt résznek. Anniston szerint ez egy “félig tele pohár-féle helyzet”, amire egyaránt lehet tekinteni pozitív és negatív dolgoként is. 

Drága vállalkozás

A rajongók remélték, hogy a Jóbarátok különkiadásának leforgatására már tavasz végén sor kerülhet, hogy május 27-én elérhető legyen a nézők számára is. Ám a koronavírus-járvány a Stranger Things legújabb évadjához hasonlóan számos dolgot felülírt. 

Jennifer Aniston és Lisa Kudrow mini Jóbarátok-összejövetelt tartott

A rajongók már alig várják, hogy a koronavírus-járvány miatti forgatási stop után végre elkezdődhessen a különleges Jóbarátok-epizód forgatása, amelybe a legkíváncsibbak idő előtt be is pillanthatnak majd. Addig is, a összehozta egy jó órás videókonferencia erejéig Rachelt és Phoebe-t, azaz Jennifer Anistont és Lisa Kudrow-t, akik az Actors on Actors című műsorban nosztalgiáztak, beszélték ki a legújabb munkáikat és mindeközben remekül érezték magukat.

Az HBO Max vezetője azonban már bejelentette, mikorra várható a forgatás. Ez azonban csak akkor esedékes, ha a sorozat készítői biztonságos feltételeket tudnak fenntartani a színészek az élő közönség tagjainak egyaránt. A szervezők ugyanis elzárkóztak online megoldásoktól, mondván, az epizód egyik sarkalatos része, hogy a rajongók újra találkozhassanak legnagyobb kedvenceikkel.

A Jóbarátok forgatását is elhalasztják a koronavírus miatt

Tizenhat éve, 2004 óta várták – május 6-án ért véget a sorozat – a rajongók, hogy legyen folytatása. Idén februárban viszont jó hírrel lepték meg az egykori nézőket, hiszen bejelentették, készülni fog egy különleges rész. És végre hivatalos, hiszen számos álhír jelent meg az elmúlt években.

A Jóbarátok legújabb kiadása, a karakterek újraegyesülése igencsak drága vállalkozás a készítőknek. Anistonnak, Courteney Coxnak, Matt LeBlanc-nak, Matthew Perry-nek, Lisa Kudrow-nak és Schwimmernek állítólag 3-4 millió dollárt fizettek, hogy feltűnjenek a képernyőn. Az epizódot a Warner Bros. Studióban, Burbankon tervezik leforgatni, ahol valaha az eredeti műsor is játszódott, írja a Pop Culture. 


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból