A gyógyítás évezredek óta a tudományok középpontjában álló terület. Számos irányzat született, amely megpróbálja hatékonyan, minél gyorsabban és emberségesen kezelni a betegségeket, különböző tüneteket.
A reiki, a japán hagyományos kézrátételes technika még napjainkban is rendkívül népszerű, és nemhiába. A tradicionális gyógymód olyan energiaátvitellel dolgozik, amely mindannyiunkban benne van, fejleszthető és segíteni tudunk általa magunknak és másoknak is.

Jikiden Reiki oktatása

A Jikiden Reiki a reikinek az a komplex rendszere, amely hiteles formában, az összes technikát tartalmazva kerül átadásra, ahogy azt az 1930-as években Dr. Hayasi sensei is tanította.

Az átadás egy kétnapos reiki tanfolyam keretén belül valósul meg, ahol nemcsak a tradicionális technikák kerülnek ismertetésre, hanem azok spirituális magyarázata is, valamint a japán kulturális háttér bemutatása. Ezek más nyugati típusú tanfolyamokon nem kerülnek elő.

Mitől leszel másabb a kétnapos képzést követően?

Megismered az önfejlesztés egy hatékony útját, valamint segíthetsz másokon, akár házikedvenceiden is. Ez az energetikai gyógymód kiegészíthető bármilyen hagyományos és alternatív gyógyászattal, erősíti azok jótékony áramlását. Segít mind a testi, mind pedig a lelki problémák leküzdésében.

Ha egyszer megismered a reiki csodálatos világát, akkor azt nem fogod sohasem elfelejteni. Ez egy élethosszig tartó áramoltatási folyamat kezdete. A reiki tanfolyam elvégzésével magasabb rezgésszintre jutsz, az amúgy már benned lévő, esetlegesen szunnyadó gyógyító erő egy magasabb fokra fog kerülni.

Lehet, hogy már foglalkoztál a spirituális világgal, lehet, hogy most kezdesz még csak ismerkedni vele. Bármelyik is legyen az, ha gyakorolsz, olyan világok nyílnak meg előtted, amelyekről még most álmodni sem mersz. A rendszeres meditációk révén harmónikusabbá válsz, kiegyensúlyozottabbak lesznek a minőségi emberi kapcsolataid.

A jó bornak nem kell cégér

Ez a Jikiden reiki tanfolyam esetében is így van, de azért aki elvégzi ezt a kétnapos kurzust, az oklevél tanúsítani fogja, hogy egy nemzetközileg elismert tanfolyamon vett részt!

Szabó Gábor 2000-ben ismerkedett meg a reikivel és gyógyította ki magát számos betegségből általa. 2009 óta foglalkozik a Jikiden Reikivel, majd nem sokkal ezután el is kezdte tanítani. Mára már számtalan tanítvány került ki kezei alól, akik közül nem is egy maga is már továbbadja ezt a csodálatos és mindenre kiterjedő tudást.

A tanfolyam jellemzői

A kétnapos tanfolyam személyes, kiscsoportos oktatás keretén belül zajlik. A tanfolyamon többek között megtanulod használni belső intuícióidat, és általa felismerni a benned és másokban rejlő fizikai gócpontokat.

A reiki nem csak egy technikát jelent, hozzátartozik többek között a vérfrissítő masszázs és a koncentrált ujj kezelés is. Bővebb információért látogass el a jikidenreiki.hu honlapjára, ahol számos kérdésre választ lelsz, valamint részleteket olvashatsz a tanfolyamról.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csimpistore.com - 2022 június - LinkMarketing - 2

Maradjunk kreatívak!

A kreativitás csak akkor valósulhat meg, ha a fantáziánk szabadon, kötöttségektől mentesen szárnyalhat.

Nincs több cikk