Jim Carrey még Putyint és Trumpot is kigúnyolja karikatúráival!

A világhírű komikus, Jim Carrey mostanában politikai tartalmú karikatúrákat rajzol. Így esett meg, hogy Putyin, Trump is kapott az arcába!

A vígjáték szerepeiről ismert Jim Carrey, az utóbbi időben a fegyveres erőszak, a Fehér Ház, a dél-koreai helyzet és még sok más politikai témával kapcsolatban foglal állást karikatúráival, ahogy erről beszámolt a The Warp magazin is.

Történelmi pillanat: Donald Trump és Kim Jong-un kezet ráznak – VIDEÓ

Ez az első alkalom a történelemben, hogy egy amerikai elnök és egy észak-koreai vezető találkoznak. Fotónk és videónk is van azokról a precedens nélküli pillanatokról, amikor Donald Trump és Kim Jong-un kezet fognak egymással.

Jim Carrey olyan filmekkel vált világhírűvé, mint az Ace Ventura, a Dumb és Dumber vagy a Minden6ó. A sztár az utóbbi időben fegyverellenességével is felhívta magára a figyelmet, újabban pedig  a politikai karikatúrákban éli ki kreatív energiáit.

Jim Carrey
Jim Carrey A Sötét Bűnök Című Filmben / Imdb

A G20-csúcstalálkozón Valadimir Putyin orosz elnök és a szaundi korona herceg szívélyesen üdvözölték egymást Donald Trump jelenlétében. Jim Carrey figyelmét természetesen nem kerülhette el ez az esemény sem és a jelenetet egy sajátos karikatúrával is megörökítette.

Dtbqj Ovaaajpl9
Putyin: Ó,Valaki Féltékeny. Szaudi Herceg: Tudom. Imádnivaló! / Kép: Jim Carrey

A világ vezetőire figyelt a világ pénteken a G20-as csúcstalálkozón, ahol a karikatúrán látható jelenet is zajlott. Putyin és a szaudi herceg haveri kézfogással köszöntötték egymást és ez a jelenet bejárta a világsajtót. Tehát nem csoda, hogy Carrey is lecsapott a témára.

No Title

No Description

Még a Saturday Night Live showműsor is foglalkozott az esettel egy paródia erejéig.

Saturday Night Live

Ha kíváncsi vagy  Carrey további alkotásaira, akkor ezen a linken láthatsz még jó párat.

drMáriás: „Sokáig kerültem a politikát, de ő sose került el engem, így sok a törlesztenivalóm”

A képeim lenyomatai a kornak, közhangulatnak, világnak, amelyben élünk. Most a leggyakrabban használt szó a Nemzeti és a Magyar, valamint fő aktualitás a kulturkampf és a kánonok harca, így egy olyan frontvonalat nyitottam, ahol a két szó sokféleképpen értelmezhető, ami lehet magasztos, groteszk, banális vagy éppen felszabadító.

Jim Carrey legújabb filmje a Sötét bűnök, meglepő módon nem egy vígjáték, hanem hasonlóan A 23-mas szám című filmhez egy komor hangulatú thriller.

Sötét bűnök – magyar szinkronos előzetes / Thriller

Sötét bűnök magyar szinkronos előzetes / Dark Crimes HunDub Trailer Mozis poharak topperrel, popcorn vödrök, plakátok a MoziShop.hu-nál ☞ https://www.mozisho…

 

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból