Olaj a tűzre a Jóbarátok rajongóinak? Újból együtt partiztak a szereplők

Courteney Cox nemrég töltötte be 55. életévét, a nagy napról pedig képet is posztolt Instagram-oldalán. Nem is akárkikkel, hiszen a színésznő mellett Jennifer Aniston és Lisa Kudrow mosolyog. Talán Cox nem emlékezett, de hasonló kép már készült a hármasról, 25 évvel ezelőtt.

Courteney Cox, Jennifer Aniston és Lisa Kudrow számtalan filmben feltűnt, de nevük hallatán az emberek többsége a Jóbarátok című sorozatra gondol, nem a Sikolyra vagy a Családi üzelmekre. Erre pedig a három színésznő is ráerősít, hiszen nem titkolják, hogy a sorozat vége után is jóban maradtak. Olyannyira, hogy Cox 25 év után velük ünneplte születésnapját.

Courtney cox Jennifer Aniston Lisa Kudrow
Ők hárman elválaszthatatlanok / Fotó: Mashable

Cox Instagram-oldalán osztotta meg a kedves képet, amelyen a kamerába mosolyog Kudrow-val és Aniston-nal az oldalán. A kép alá pedig a következőket írta: „Milyen szerencsés vagyok, hogy ezzel a két emberrel ünneplem a születésnapomat!” Kudrow még egy kommentet is hagyott a fotó alatt: „Szeretlek titeket lányok!” A rajongóknak valószínűleg sokat jelent, hogy kedvenc sorozatuk főszereplői még mindig tartják a kapcsolatot, ezzel egy kicsit tovább éltetik a szériát, amelynek folytatásáról néhányan a mai napig nem mondtak le.

How lucky am I to celebrate my birthday with these two??? I love you girls. So much ♥️

No Description

A fenti fotót június 16-án osztotta meg. Egy rajongó szintén feltöltött egy képet a három színésznőről, amely 25 évvel ezelőtt készült, valószínűleg a sorozat marketingje miatt. A fotón ugyanabban a beállásban látható Cox, Kudrow és Aniston. Ha a sorozat nem is folytatódik, az életben van, ami még nem ért véget.

Lisa Kudrow Courtney Cox Jennifer Ansiton2
Még a ’90-es években / Fotó: Tumblr

És rajongók örömére két napja újabb képek láttak napvilágot Cox Instagram-oldalán. Ráadásul szinte azonos időben töltött fel Kudrow is a közös estén készült szelfiket.

Trying to figure out what to say on Instagram….#gotnothing #friends #girlsnight

No Description

A kép érdekessége, hogy egyikőjükön sincs smink, jó eséllyel valamelyikőjük otthonában készülhetett a fotó, Cox egy napszemüveggel próbál magából takarni valamennyit a képen.

A Jóbarátok készítője szerint a sorozat folytatása csak csalódást okozna

A Jóbarátok tíz sikeres évad után 2004-ben lezárult, de a rajongók lelkesedése a mai napig sem csillapodott. Annyira, hogy tavaly annyian jelentették ki, hogy lemondják előfizetésüket, ha a sorozat eltűnik a platformról, hogy a Netflixnek szerződést kellett hosszabbítania. Már jóval több, mint egy évtized telt el, mióta utoljára láthattuk a kedvenc baráti társaságunkat, de sokan még mindig reménykednek a folytatásban.

Bár Kudrow beszélt róla már, hogy ők hárman tartják a sorozat vége óta a kapcsolatot, az utóbbi időkben egyre gyakrabban pletykálják, hogy visszatérhet a Jóbarátok valamilyen formában, vagy legalább annak sztárjai, Aniston pedig jelezte, hogy nekik nem lenne ellenükre a folytatás, így ez a fotó csak újabb olaj a tűzre.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból