Nézem Film Olaj a tűzre a Jóbarátok rajongóinak? Újból együtt partiztak...

Olaj a tűzre a Jóbarátok rajongóinak? Újból együtt partiztak a szereplők

Promóció

Courteney Cox nemrég töltötte be 55. életévét, a nagy napról pedig képet is posztolt Instagram-oldalán. Nem is akárkikkel, hiszen a színésznő mellett Jennifer Aniston és Lisa Kudrow mosolyog. Talán Cox nem emlékezett, de hasonló kép már készült a hármasról, 25 évvel ezelőtt.

Promóció
- Advertisement -

Courteney Cox, Jennifer Aniston és Lisa Kudrow számtalan filmben feltűnt, de nevük hallatán az emberek többsége a Jóbarátok című sorozatra gondol, nem a Sikolyra vagy a Családi üzelmekre. Erre pedig a három színésznő is ráerősít, hiszen nem titkolják, hogy a sorozat vége után is jóban maradtak. Olyannyira, hogy Cox 25 év után velük ünneplte születésnapját.

Ők hárman elválaszthatatlanok / Fotó: Mashable

Cox Instagram-oldalán osztotta meg a kedves képet, amelyen a kamerába mosolyog Kudrow-val és Aniston-nal az oldalán. A kép alá pedig a következőket írta: „Milyen szerencsés vagyok, hogy ezzel a két emberrel ünneplem a születésnapomat!” Kudrow még egy kommentet is hagyott a fotó alatt: „Szeretlek titeket lányok!” A rajongóknak valószínűleg sokat jelent, hogy kedvenc sorozatuk főszereplői még mindig tartják a kapcsolatot, ezzel egy kicsit tovább éltetik a szériát, amelynek folytatásáról néhányan a mai napig nem mondtak le.

https://www.instagram.com/p/BywZW8WDHTz/

A fenti fotót június 16-án osztotta meg. Egy rajongó szintén feltöltött egy képet a három színésznőről, amely 25 évvel ezelőtt készült, valószínűleg a sorozat marketingje miatt. A fotón ugyanabban a beállásban látható Cox, Kudrow és Aniston. Ha a sorozat nem is folytatódik, az életben van, ami még nem ért véget.

Még a ’90-es években / Fotó: Tumblr

És rajongók örömére két napja újabb képek láttak napvilágot Cox Instagram-oldalán. Ráadásul szinte azonos időben töltött fel Kudrow is a közös estén készült szelfiket.

Trying to figure out what to say on Instagram….#gotnothing #friends #girlsnight

1.3m Likes, 22.7k Comments – Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on Instagram: “Trying to figure out what to say on Instagram….#gotnothing #friends #girlsnight”

A kép érdekessége, hogy egyikőjükön sincs smink, jó eséllyel valamelyikőjük otthonában készülhetett a fotó, Cox egy napszemüveggel próbál magából takarni valamennyit a képen.

A Jóbarátok készítője szerint a sorozat folytatása csak csalódást okozna

A Jóbarátok tíz sikeres évad után 2004-ben lezárult, de a rajongók lelkesedése a mai napig sem csillapodott. Annyira, hogy tavaly annyian jelentették ki, hogy lemondják előfizetésüket, ha a sorozat eltűnik a platformról, hogy a Netflixnek szerződést kellett hosszabbítania. Már jóval több, mint egy évtized telt el, mióta utoljára láthattuk a kedvenc baráti társaságunkat, de sokan még mindig reménykednek a folytatásban.

Bár Kudrow beszélt róla már, hogy ők hárman tartják a sorozat vége óta a kapcsolatot, az utóbbi időkben egyre gyakrabban pletykálják, hogy visszatérhet a Jóbarátok valamilyen formában, vagy legalább annak sztárjai, Aniston pedig jelezte, hogy nekik nem lenne ellenükre a folytatás, így ez a fotó csak újabb olaj a tűzre.

Promóció
ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3