A Ralph Lauren olyat tett a Jóbarátok sorozat miatt, hogy azonnal rohanunk a boltokba

A Jóbarátok sorozat idén ünnepli 25. születésnapját, így a mindenidők egyik legnépszerűbb szériájáról a Ralph Lauren divatház is tisztelet. És hogy? Jóbarátok-kollekcióval!

A Jóbarátok a ’90-es évektől kezdve egészen napjainkig az egyik legnépszerűbb sorozat. Olyannyira, hogy a nagy streaming-szolgáltatók versengenek a jogokért.

Komoly harcok várhatók streamingfronton: A HBO megveheti a Jóbarátok jogait

A mai napig komoly nézettséget hoz a Netflixnek a Jóbarátok sorozat. Noha hivatalos statisztikát egyelőre nem hoztak nyilvánosságra, ám az biztos, hogy majd’ 100 millió dollárt fizetett az újabb streamelési jogokért a Netflix a Warner Bros.- nak. Azonban az amerikai arról ír, hogy a HBO megvásárolná a jogokat, így a nemrégiben átkeresztelt HBO Max szolgáltatásán lehetne nézni a Jóbarátok at.

jóbarátok közül Jennifer Aniston nem csak színészi karrier tekintetében emelkedett ki, de már akkoriban, a ’90-es években divatikonná vált. Nők ezrei vágatták úgy a frizurájukat, mint Aniston. Talán nem csak a színésznek volt köze ehhez, hanem Rachel Green nevű karakterének is, hiszen divatszakemberként dolgozott többek között a Ralph Laurennél.

jóbarátok ralph lauren rachel green jennifer aniston
A Central Perkban a “Jóbarátok” Ralph Lauren-kollekciókban / Fotó: Ralph Lauren

A 25. évfordulóra pedig a szóban forgó amerikai divatház Rachel Green-ihlette kollekciót dobott piacra.

Most, a sorozat másodvirágzásakor, a New York-i tervező és divatháza meglátta a marketinglehetőséget a 25 éves Jóbarátokban.

És hogyan? Ralph Lauren előrukkolt egy a ’90-es éveket idéző Rachel Green-kollekcióval.

Ebben többek között fekete bőrnadrágok, garbók, zakók, miniszoknyák, rengeteg szürke és kockás minták találhatók minden mennyiségben. Ráadásul a fotókon jól látható, hogy a főbb helyszínek adták a hátteret a fotózáshoz.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból