Johnny Depp-Amber Heard rágalmazási per: „Megöllek, megnézném, ahogy megerőszakolnak”

Ezúttal nem Johnny Depp, hanem a volt feleség, Amber Heard adhatta elő a saját verzióját tanúvallomásában, illetve reagált a korábbi tanúvallomásokban felvetett vádakra.

Újabb kellemetlen jelenetek egy házasságból

Folytatódott a Johnny Depp által indított rágalmazási per volt felesége, Amber Heard, a The Sun bulvárlap és kiadója, a News Group Newspapers ellen a londoni bíróságon. Miután a bíró az alperes próbálkozása ellenére nem ejtette az ügyet, így megkezdődött a maratonira tervezett per. Az eddigi tárgyalásokból megtudhattuk, hogy miért adta be a házaspár a válókeresetet 2016-ban, milyennek látták a házaspár magánéletét alkalmazottaik, illetve mi is történt a kutyacsempészési ügyben. A július 20-i tárgyalási napon a 34 éves színésznő meghallgatására került sor, írja a The Guardian.

amber heard ragalmazasi per tanu
Amber Heard a tárgyalás előtt / Fotó: Reuters

Amber Heardöt tanúként hallgatták ki a védelem tanúvallomásainak szánt három napból az elsőn. A színésznő 14 rendbeli erőszakos magatartással vádolja Deppet, aki tagadja a vádakat.

Heard azzal kezdte vallomását, hogy Depp szerint minden erőszakos viselkedéséért a benne élő kitalált személy, „a szörny” a felelős.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Attól féltem, meg fog ölni, szándékosan vagy véletlenül, amikor nem ura önmagának. Több alkalommal is nyíltan megfenyegetett, hogy meg fog ölni. Erőszakos és félelmetes dolgokat mondott, hogy a halál az egyetlen kiút a kapcsolatunkból. Vagy megfenyegetett, hogy megvágja az arcomat[/perfectpullquote]

– vallotta Heard. Ezután felsorolta, szerinte milyen erőszakos cselekedeteket követett el ellene A Karib-tenger kalózai sztárja: ököllel megütötte, megpofozta, megrúgta, lefejelte, fojtogatta, nekidobott tárgyakat, a hajánál fogva húzta, lökdöste és a földre taszította. Azzal is megfenyegette, hogy elcsúfítja az arcát.

A Chanel kicsit túl lőtt Johnny Depp lányának szettjén

Johnny Depp lánya finoman fogalmazva is merész volt a 2020-as BAFTA-gálán Johnny Depp lány nem szerénykedett Abszolút sikeresen folytatja a családi hagyományok az egykori sztárpár, Johnny Depp és Vanessa Paradis már nem is olyan kicsi lánya. Lily-Rose Depp előbb a mamája nyomán modellként tette le már kamaszként a névjegyét a divatvilágban, hogy aztán a filmvásznon is gyorsan felbukkanjon – írja a Daily Mail .

A fizikai és szóbeli erőszak „rendszerint akkor történt, amikor Depp részeg volt vagy be volt szívva”. Miután kialudta magát, gyakran nem emlékezett a történtekre.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Akiket nem kedvelt, azokról hasonlóan fenyegető, sötét módon beszélt. Lekezelő, megalázó megjegyzéseket tett, főleg színésznőkre vagy rám, amiért színésznőként akartam dolgozni. Lekurvázott vagy valamilyen más megalázó beszólást kaptam, ha szexis ruhát vettem fel. Ez a kapcsolatunk vége felé egyre rosszabb lett, majd már olyanokat is mondott, hogy végignézné, ahogy megerőszakolnak[/perfectpullquote]

– mondta vallomásában a színésznő.

Önvédelemből, életveszélyben

Heard tagadta, hogy valaha fogyasztott volna kokaint, amíg Depp párja volt, de elismerte, hogy számos alkalommal kipróbálta az extasy-tablettát és a varázsgombát. Szintén bevallotta, hogy voltak indulatkezelési problémái, és a Deppel való veszekedések során dühkitörései következtében elvesztette önuralmát.

https://www.instagram.com/p/B_3bAqthJaz/

„Ideges voltam, ha el kellett utaznom munka miatt, mert akkor mindig veszekedtünk. Johnny elképesztően bizonytalan és féltékeny volt” – mondta Depp ügyvédjének kérdésére. Amikor feltörték az iCloud-fiókját, és kiszivárogtak a netre a meztelen, manipulált fotói, a színésznő szerint amiatt is őt okolta Depp.

Nicholas Cage-nek köszönheti a karrierjét Johnny Depp – 5+1 érdekesség a születésnapos Deppről

Jack Sparrow gyermekek arcára csal mosolyt Patients at BC Children’s Hospital were delighted by a visit today with one of the world’s most famous pirates, Captain Jack Sparrow. Hollywood actor Johnny … Jelenleg öt részből álló Karib- tenger kalózai című filmsorozat óriási sikerre tett szert világszerte, a Johnny Depp által filmvászonra vitt Jack Sparrow mindenki kedvence lett.

„Az alkalmazottak nem tudhatják, hogy alakultak ki ezek a veszekedések, a zárt ajtók mögött. Sosem voltam erőszakos. De a kapcsolatunk végén már próbáltam megvédeni magam, amikor nagyon elfajult a helyzet, és úgy éreztem, már az életem került veszélybe”

– reagált az alkalmazottak vallomására, akik korábban többnyire a színésznőt tüntették fel rossz fényben Deppel szemben. Tárgyakat is csak önvédelemből dobált a színész felé. Tagadta, azt is, hogy kifestette magát, mintha megverték volna, éppen ellenkezőleg. A verések nyomait tüntette el a sminkkel.

Heard és Depp 2011-ben a Rumnapló forgatásán ismerkedtek meg, 2015-ben házasodtak össze. A tárgyalás folytatódik.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból