A lány, akinek sikerült biztonságba menekülnie, miután egy pokoli otthonban nevelkedett, a TikTok platformján akarja megfordítani az életét.

12 másik gyerekkel együtt bántalmazták

Jordan Turpin élete jelentős átalakuláson ment keresztül, miután megszökött a szörnyű kaliforniai családi otthonából, ahol 13 gyermeket éheztettek, vertek meg és láncoltak ágyhoz szüleik – számolt be róla a Daily Star.

Amikor 17 éves volt, Jordan egy ablakon keresztül szökött meg a házból, és elmondta a rendőröknek, hogy testvéreivel együtt bántalmazták, és milyen körülmények között kellett élniük.

Szó szerint most vagy soha. Ha valami történik velem, legalább belehaltam a próbálkozásba

– mondta a szökésével kapcsolatban.

Azóta beregisztrált a TikTok-ra, hogy szórakoztató táncvideókat töltsön fel, és teljesen felfordult az élete, mostmár jó értelemben. A 21 éves lány most szabadon éli életét, és a pozitivitás terjesztése a célja.

Az internet imádja

Jordannek közel 500 ezer követője van a TikTok-on, és rendszeresen megoszt klipeket arról, ahogy otthonában vagy különböző kaliforniai helyeken táncol. Sikerének köszönhetően nemrégiben ellenőrzött státuszt kapott az alkalmazásban.
Videóit milliók nézték meg, és rengeteg támogatást kap a felhasználóktól. „Nagyon izgatott vagyok, hogy hallom, hogy a jövőben a pozitív gondolkodásról, a mérgező helyzetek elől való menekülésről és az új kezdetekről beszélsz. Milliókat fogsz inspirálni” – kommentelte valaki egy videójához.

Csak azt akarom, hogy tudd, olyan sok ember van itt, akik szeretnek téged

– egy a rengeteg üzenetből, amelyet naponta küldenek neki.
Hihetetlen, hogy történetével mennyi embert tudott mozgósítani és hogy mentálisan mekkorát fordult azóta az este óta, hogy elszökött. Példamutató viselkedésével nem csak a sajátján, de mások életén is segíteni tud.

Szüleit, David és Louise Turpint 25 év börtönbüntetésre ítélték, miután 14 vádpontban bűnösnek vallották magukat, beleértve a felnőttekkel szembeni kegyetlenséget, és a gyermekkínzást.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk