Tabet szürrealista állatainak trükkjei, amiktől tátva marad a szánk

Ha szeretjük a fotós manipulációkat, mindenképp vetődjünk rá a 20 éves Julien Tabet Instájára! Szemünk-szánk tátva marad majd a csodálkozástól!

Költői, lenyűgöző képeket pakolt fel, amiken csak állatok és a megbuherált valóság látható. A francia Tabet-val kapcsolatban beszélnünk kell a sokat szidott photosopról is, ami tényleg eltorzítja a valóságot, elhiteti velünk, hogy milyenek Ők, és mi összeomlunk, mert nem vagyunk olyanok.

Csalódottan nézzük a közösségi oldalakon mások ragyogó naplementéit, ebédeit és bőrét, pedig tudhatnánk, ez az egész csak önámítás.

Senkinek nincs tökéletes bőre, és egy többgyerekes anyuka nem tud 3 fogásos ebédet előállítani tíz perc alatt – de mindig bedőlünk, aztán szomorkodhatunk.

Tabet viszont nem csalásra használja a trükköket, vagyis de, amennyiben Dalí is csaló volt – mert hogy folytak le az órák, na, de hogy? Igen, Tabet Dalí hangulatát hozza vissza a képein, ezek az új állatok, a szárnyas zebra, a vedlő gepárd és a tenger alatti macska, a szürrealisták odalennének értük! 

És ne felejtsük el, Tabet még csak 20 éves!

Ha még több szürrealistára vágysz, Aykut Ayddogdu fotóit is érdemes végigcsekkolnod!

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból