Kaner Flex, egy autista srác mozgásművészetén keresztül kommunikál és épít szédítő karriert

Contextus

Contextus

Kaner Flex sokat küszködött korábban az önkifejezéssel autizmusa miatt. Most viszont csodálatosan kommunikál a mozgásművészetnek köszönhetően, és káprázatosan beindult a karrierje. 

Kaner Flex Dél-Londonban született és nőtt fel. Autodidakta módon tanult táncolni, és ma már igazi mozgásművész. FKA twigs, énekes, dalszerző, lemez producer és táncos fedezte fel London utcáin 2014-ben.  

A dél-londoni fiatalember autista. Korábban nehézséget okozott neki a környezetével való kommunikáció. Sokat zaklatták az iskolában autizmusa miatt. 

A táncot a YouTube-on fedezte fel magának, és annyira a megszállottjává vált, hogy az iskolát is ott hagyta, hogy a mozgásra koncentrálhasson.

Minden nap gyakorol. A tánc lett az élete. Ennek köszönheti karrierjét is: szerepelt Calvin Klein reklámkampányában, táncolt Quincy Jones-nak és zenei videókban tűnik fel.

FKA twigs és Kaner Flex / Fotó: Elle

Az alábbi, Jess Kohl által rendezett kisfilmben gyermekkori nehézségeiről, a tánccal való találkozásáról és arról beszél, a mozgásművészet hogyan változtatta meg az életét.

Kaner Flex #DriveYourStory

Dazed and Carrera spotlight mind (and body) bending dancer and movement artist Kaner Flex. Director – Jess Kohl Photography – Richard Dowker Styling – Ben Sc…

Ahogy megírtuk, a VOLT Fesztiválon a társadalmi szerepvállalás központjában idén az autizmus áll. A “Megérteni. Elfogadni. Segíteni.” kampánnyal szeretnék közelebb hozni a közönséghez ezt az állapotot. Terveik között szerepel egy krízis ház és oktatási központ létesítése, ahol szakszerű és hatékony segítséget nyújtanak a súlyos autizmussal élőknek.

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Követem>Élet + Stílus > Kaner Flex, egy autista srác mozgásművészetén keresztül kommunikál és épít szédítő karriert
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból