Követem Élet + Stílus Kaner Flex, egy autista srác mozgásművészetén keresztül kommunikál és...

Kaner Flex, egy autista srác mozgásművészetén keresztül kommunikál és épít szédítő karriert

Promóció

Kaner Flex sokat küszködött korábban az önkifejezéssel autizmusa miatt. Most viszont csodálatosan kommunikál a mozgásművészetnek köszönhetően, és káprázatosan beindult a karrierje. 

Promóció

Kaner Flex Dél-Londonban született és nőtt fel. Autodidakta módon tanult táncolni, és ma már igazi mozgásművész. FKA twigs, énekes, dalszerző, lemez producer és táncos fedezte fel London utcáin 2014-ben.  

A dél-londoni fiatalember autista. Korábban nehézséget okozott neki a környezetével való kommunikáció. Sokat zaklatták az iskolában autizmusa miatt. 

A táncot a YouTube-on fedezte fel magának, és annyira a megszállottjává vált, hogy az iskolát is ott hagyta, hogy a mozgásra koncentrálhasson.

Minden nap gyakorol. A tánc lett az élete. Ennek köszönheti karrierjét is: szerepelt Calvin Klein reklámkampányában, táncolt Quincy Jones-nak és zenei videókban tűnik fel.

FKA twigs és Kaner Flex / Fotó: Elle

Az alábbi, Jess Kohl által rendezett kisfilmben gyermekkori nehézségeiről, a tánccal való találkozásáról és arról beszél, a mozgásművészet hogyan változtatta meg az életét.

Kaner Flex #DriveYourStory

Dazed and Carrera spotlight mind (and body) bending dancer and movement artist Kaner Flex. Director – Jess Kohl Photography – Richard Dowker Styling – Ben Schofield Groomer – Natalie Sharifi

Ahogy megírtuk, a VOLT Fesztiválon a társadalmi szerepvállalás központjában idén az autizmus áll. A “Megérteni. Elfogadni. Segíteni.” kampánnyal szeretnék közelebb hozni a közönséghez ezt az állapotot. Terveik között szerepel egy krízis ház és oktatási központ létesítése, ahol szakszerű és hatékony segítséget nyújtanak a súlyos autizmussal élőknek.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3