Kanye West hontalanoknak tervezett otthonait a Star Wars inspirálta

Amíg Kim Kardashian jogi tanulmányait végzi, és próbálja megreformálni a kaliforniai börtön-törvényt, addig ura, Kanye West hontalanoknak segítene. Otthon projektjét, melyet a Star Wars-filmek inspiráltak, jelenleg veszély fenyegeti.

Múlt hónapban a rapper-énekes, Kanye West elfogadtatta otthonépítési projektjét. Az épülő házakat a Star Wars-filmekből jól ismert Tatuin bolygó inspirálta, és a megfizethetőséget az első helyen szerepelt a tervek készítésénél. Néhány fotó már napvilágot látott, melyeket a TMZ, valamint a brit Metro oldalán már megtekinthettek az érdeklődők, írja a Design Taxi.

Kanye West
Segíteni szeretett volna, most mégis bajba kerülhet / Fotó: Luxfunk Radio

A fotók a híres pár Calabasas Hill-i otthonában, Kaliforniában készültek. Az építmények különböző méretben és formában épültek. Az inkább dómokra hasonlító házakat farácsokkal fedték le, és mindegyik tetejét nyitva hagyták, hogy a természetes fény gond nélkül beáramolhasson. Mivel a helyszín teljesen elhagyatott, első ránézésre valóban olyan, mintha a Star Wars díszletei közé csöppentünk volna.

Kim Kardashian a jobb börtönreformért harcol: újabb amerikait szabadított ki a rácsok mögül

Bármennyire hihetetlen, Kim Kardashian, aki egykor valóságshow-sztárként mutatta be mindennapi életét a nézőknek, komolyabb ügyekkel szeretne foglalkoznia jövőben. Egyik ilyen ügy az amerikai börtönreform, amelynek köszönhetően a napokban egy újabb rab láthatta viszont rég nem látott családját. kim kardashian börtön

Az ötlet nagyon kreatív és nemes, de sajnos előfordulhat, hogy a munkálatokat leállítja Los Angeles megye munkálatokért felelős osztálya.

A szomszédok ugyanis panaszkodtak, amiért nem tudtak aludni a késő éjszakai zajok miatt. West elmagyarázta, hogy a prototípusok ideiglenesek, de egy kutatás során kiderült, hogy azokat kész alapokra állították fel.

A felelős szervezet felszólította az énekest, hogy regisztráljon be építkezési engedélyért vagy 45 napon belül le kell bontania a házakat.

Nézd meg, mit tervezett Kanye West!

6129b03c3c9146a6bb36f7f2b7486852 md
Íme, közelről a házak / Fotó: TMZ
yeezy home kanye west torn down 01
Íme, felülről / Fotó: Highsnobiety

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból